zeljko sep 15, 2017 - 1043 Views

Jeste li već čuli za poklon koji vam nudi m:tel? Featured

Izaberite m:tel, uzmite svoju Addiko Visa poklon karticu sa iznosom do 200 KM i uživajte u kupovini!

m:tel je prije petnaestak dana objavio novu promotivnu ponudu, a koja je po mnogo čemu jedinstvena. Naime, ukoliko se odlučite na prelazak od nekog drugog TV operatera u Open, te postanete korisnik jednog od m:tel Open paketa koji uključuju i IPTV, dobijate Addiko Visa poklon karticu sa iznosom do 200 KM, u zavisnosti od izabranog paketa. Ova ponuda je posebna, između ostalog, i zbog toga što ovu karticu možete koristiti bilo gdje, te iznos na njoj potrošiti po svojoj želji.

Ponuda će trajati do kraja mjeseca novembra ove godine, a kako biste je iskoristili, potrebno je da na bilo kojem prodajnom mjestu u svom gradu priložite račun na kojem se vidi da koristite TV usluge nekog drugog operatera i izaberete Open IPTV paket koji najviše odgovara vašim željama i navikama. Za izabrani paket ćete dobiti odgovarajući iznos do 200 KM na Visa poklon kartici, a dodatno i 20% popusta na pretplatu čak godinu dana. 

Izborom m:tel Open paketa, dakle, dobijate vrijedne poklone i popuste, ali ono što je svakako najznačajnije je da ćete moći da uživate u sjajnim opcijama televizije budućnosti. U Open IPTV-ju vas čeka više od 200 najgledanijih TV kanala, sa sadržajem za sve uzraste i ukuse, pa čak i za one najzahtjevnije. Kao korisnik m:tel-a dobijate i listu sportskih kanala poput Sport Klub, Arenasport i Eurosport kanala i to u osnovnom paketu. Svakako, tu su i poznati HBO kanali, ali i HBO, AXN, Minimax i Pickbox  videoteke, putem kojih možete izabrati šta i kada želite gledati. 

O jedinstvenim funkcionalnostima m:tel Open platforme, te svim pitanjima u vezi sa aktuelnim ponudama m:tel-a saznajte više na zvaničnoj web stranici www.mtel.ba ili pozivom na broj 0800 50 000.

m:tel – imate prijatelje!

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top