zeljko okt 01, 2017 - 1502 Views

CRVENA ZVEZDA U DOBOJU!! Featured

Otvaranjem SRC "AM AČKO", Doboj je napokon dobio jedan moderan sportski objekat sa vještačkom travom, namijenjen isključivo za najvažniju sporednu stvar, fudbal. Sportska dvorana je svakodnevno posjećena od strane fudbalera, od onih najmlađih do veterana i rekreativaca. Ipak, fokus su oni najmlađi, djeca budući fudbaleri. 
Na terenu su već odigrane mnoge utakmice, turniri, odrađeni treninzi i sl. ali prvobitna zamisao je bila i formiranje vlastite škole fudbala. Naravno, ne one koja bi predstavljala samo okupljanje određenog broja djece i odvođenja istih s vremena na vrijeme na kakav turnir, nego škole fudbala koja bi svojim polaznicima ostvarila kompletan višegodišnji trenažni proces na zavidnom profesionalnom nivou, odigravanje utakmica sa najkvalitetnijim ekipama u regionu, formiranje budućih profesionalnih fudbalera kojim bi se na kraju obezbijedio angažman u velikim klubovima, naravno u skladu sa individualnim kvalitetom.
Nakon nekoliko mjeseci i mnogo uloženog truda od strane osnivača, došlo je vrijeme da sa radom počne Škola fudbala "Ačko" Doboj!
Prikupljena su iskustva od nekoliko najkvalitetnijih škola fudbala iz BiH, Srbije i Hrvatske. Prije samog početka rada u praktičnom smislu, dogovorena je saradnja sa mnogim školama fudbala, fudbalskim klubovima i uglednim sportskim radnicima. Međutim, proteklih dana riješeno je i ono najvažnije: sa čelnicima FK "Crvena zvezda" Beograd, postignut je dogovor da novoosnovana Škola fudbala "Ačko" bude prva Zvezdina ispostava u BiH! 
ŠF "Ačko" će raditi po programu beogradskog kluba a treneri će redovno ići na edukaciju kod crveno-belih u Beograd, kako bi mogli ispuniti ovaj dio dogovora. 
Sa Zvezdinom omladinskom školom biće uspostavljena bliska saradnja i crveno-beli su voljni da Školi fudbala "Ačko" pruže svaku pomoć, posebno u smislu edukacije trenera i omogućavanju dječacima i djevojčicama ove škole fudbala da se vremenom okušaju i na stadionu "Rajko Mitić". 
Međutum, ono najljepše za početak rada i zvanično otvaranje Škole fudbala "Ačko" je dolazak FK "Crvena zvezda" u Doboj i to sa dvije generacije igrača (2007 i 2008 godište), sa kojim će polaznici ŠF "Ačko" odigrati utakmice. Naravno, tu će se izvršiti upoznavanje Ačkovih sa igračima i trenerima Zvezde. Nije isključeno da iskusnim Zvezdinim trenerima, već pri prvom susretu, neko od Ačkovih igrača zapne za oko.
Ubrzo će se znati i tačan datum ovog fudbalskog događaja! 
Narednih dana, putem FB stranice "Škola fudbala Ačko", javnost će biti upoznata sa definisanim ciljevima, načinom rada, sastavom trenera, članovima rukovodstva, načinom i uslovima upisa, kao i drugim detaljima u vezi Škole fudbala "Ačko".

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top