Dario feb 24, 2022 - 220 Views

ČEDO TDI PANTIĆ: Uz podršku Meridiana do titule svjetskog prvaka Featured

Potpisivanjem novog ugovora o sponzorstvu kompanija Meridian i najbolji regionalni kik bokser Čedo Pantić, nakon niza uspješnih projekata, nastavili su saradnju.

-Od samog početka najavljujemo da ćemo zajedno dostići sam vrh svjetskog kik boksa, a uz podršku Meridiana, ostvarenje ciljeva nikad nije bilo bliže. U prethodnom periodu u djelo smo sproveli nekoliko vrlo značajnih projekata, ali uvijek postoji mjesto za napredak, te znam da ću u svom sportu biti najbolji, zato što me najbolji i okružuju- istakao je Čedo TDI, dodajući da je 2022. njegova godina.

Prema njegovim riječima, domaća imena će obilježiti svjetske kik-boks pozornice i male ekrane, te da upravo zbog toga uspješnu formulu ne treba mijenjati.

Nikola Milisavljević, menadžer korporativnih poslova u kompaniji Meridian, poručio je da članovi Hektor tima pokazuju da nisu samo borci u ringu, već i van njega, uspijevajući, prije svega, svojim trudom da organizuju događaje svjetskog ranga.

-Potpisivanje novog ugovora sa Čedom TDI je samo simboličan čin kojim nastavljamo uspješnu saradnju. Podržali smo i njegov odlazak u Holandiju, u sklopu priprema za titulu svjetskog šampiona. Nadamo se da će i druge društveno odgovorne kompanije pomoći da se banjalučki boks i kiks boks vrate na svjetsku mapu- naveo je Milisavljević.

Kao društveno odgovorna kompanija, Meridian će, kao i do sada, nastaviti da podržava uspješne kolektive i pojedince.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top