zeljko dec 18, 2017 - 2676 Views

Održan Izbor muškarca godine 2017. Featured

U režiji Saše Hajdukovića, a sa scenarijskim potpisom Nikole Pejakovića Kolje, savremena dramska serija „Meso” je ovog oktobra premijerno predstavljena publici na programima Radio-televizije Republike Srpske i Radio-televizije Srbije. A kako javljaju iz Bosonoge, produkcijske kuće zaslužne za dolazak „Mesa” na male ekrane, žestoka drama o tranzicionom periodu u maloj sredini će večeras od 20h biti emitovana i na Radio-televiziji Crne Gore, tačnije na TVCG 1.

Svoju slovenačku premijeru “Meso” će naredne godine doživjeti na slovenačkoj POP Televiziji.

Radnja serije ‘Meso’ jeste smještena u Banjaluci, ali teme i (ne)prilike koje obrađuje govore o esencijalno ljudskim pitanjima – dilemama i problemima koji izlaze van lokalnih okvira. Preispitivanje dobrog i lošeg, traganje za čovjekom u sebi te shvatanje samih ljudskih vrijednosti – sve je to ‘Meso’ i sve to prevazilazi topografske, nacionalne i kulturološke barijere. Zato negdje i istinski vjerujemo da će slovenačka i crnogorska publika moći da osjete i prepoznaju ‘Meso’ u sebi, a i u svom društvu”, istakla je producentkinja Brankica Janković.

Ako je suditi na osnovu interesa koji je do sada probudila priča o Mir

Amel Kapo je Muškarac godine 2017

Kraj svake godine odlično je vrijeme da se nagrade oni koji su to svojim trudom i radom tijekom cijele godine zaslužili. Sinoć je održan jedan od najočekivanijih događaja godine, Izbor muškarca godine 2017. Ovaj gala događaj kojem su prisustvovale brojne ličnosti iz političkog i javnog života BiH održan je u Domu Oružanih snaga u Sarajevu.

Titulu Muškarca godine 2017 dobio je Amel Kapo. Amel Kapo je diplomirani profesor tjelesnog i zdravstvenog odgoja. Na ideju da trenira djecu s invaliditetom je došao kad je vidio da na bazen dolazi velik broj takvih osoba, ali niko s njima nije radio.

«Danas Amel trenira djecu s Downovim sindromom, autističnu djecu, djecu bez ruku… i to besplatno. Sve njegova djeca danas donose zlatna odličja. On je ponos Bosne i Hercegovine!», kazao je direktor SNL magazina i vlasnik licence Izbora muškarca godine.

Bosanskohercegovački pozorišni i filmski glumac, te ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Mirvad Kurić  dodijelio je nagradu  Geniju godine 2017, Azuru Đonlagiću koji je osvojio prvo mjesto na takmičenju informatičkih talenata u Bosni i Hercegovini - BHOI 2017.

Jasmin Drinjaković  dobitnik je Mistera u kategoriji Model godine 2017, a Emir Medić je nagrađen za Dizajnera godine 2017, dok je Dresscode by Prevent ponio titulu Modnog brenda godine 2017.

Fuad backović Deen dobitnik je Mistera za Muškarca sa stilom 2017, dok je Amir Ćesić, direktor kompanije Java Language Zone dobitnik priznanja za Menadžera godine 2017.

Izvođač godine 2017 je Dino Merlin koji se zvanicama javio video pozivom iz Švicarske gdje će 16. decembra održati svoj koncert. Sportista godine 2017 je Mirza Pramenković, a Humanista godine 2017 je Elvir Švrakić. Poznati bosanskohercegovački urednik i novinar portala Buka.ba, Aleksandar Trifunović izabran je za Novinara godine 2017.

Mistera za Ličnost godine 2017 dobio je ministar Dragan Mektić. Ovo nije jedino priznanje za ministra Mektića, naime, dobitnik je više zahvalnica i priznanja od međunarodnih institucija i organizacija, Vlade SAD i Ministarstva bezbjednosti za izuzetan doprinos na jačanju sigurnosti, efikasan rad i iskazane organizacijske sposobnosti.

"Mnogo posla i neprospavanih noći je iza nas, ali sve smo radili s velikom radošću. Ovo je projekat na koji smo ponosni i  želim da se zahvalim svima koji su bili dio ove naše velike noći. Danas Bosna i Hercegovina proslavlja muškarca.“ – izjavila je PR SNL magazina Anita Polunić.

U organizaciji Media PR agencije i SNL  magazina dodjelile su se statue Mistera, za čiju se produkciju ove godine pobrinuo priznati arhitekta Tarik Musakadić . Partner projekta je Hugo Boss. Oficijelni sponzor i ekskluzivno vozilo Izbora muškarca godine 2017 je Volkswagen. Generalni medijski sponzori su Hayat TV, Klix i RSG radio. Osiguravajuća kuća Izbora muškarca godine 2017 je Agencija za zaštitu ljudi i imovine, Inza. Za poseban ugođaj i interijer Izbora muškrac godine 2017 pobrinula se kompanija Prevent Labs.

ku i Slavku, glavnim junacima ostvarenja, te milionskim pregledima na javnim servisima, moglo bi se već reći da je „Meso”, kao autentični banjalučki proizvod, na dobrom putu da postane od regionalnog značaja.

Uz seriju, predstavljenu javnosti kao „stvarna fikcija, istinitija od života”, „Bosonoga produkcija je najavila i istoimeni dugometražni film, o čijem izlasku ćete prvi saznati zapratite li oficijelnu Facebook stranicu ili Instagram profil „Mesa”.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top