Dario feb 17, 2018 - 3150 Views

UPIS: Škola fudbala Ačko čvrstim koracima naprijed Featured

U Doboju je prije nekoliko mjeseci otvorena Škola fudbala „Ačko“ koja je sa nekolicinom licenciranih trenera već uspjela da postavi određene standarde kada su treninzi u pitanju. Već su u prethodnom periodu sa polaznicima škole uspjeli ostvariti značajne rezultate.

Dobra stvar je i to što su ostale škole i klubovi prepoznali vrijednost još jednog sportskog udruženja gdje se globalno nadograđuje kvalitet samog fudbala u okruženju. Mnogi klubovi i sarađuju sa Školom Fudbala Ačko što ovim putem i pozdravljamo.

Škola fudbala Ačko je otvorena za saradnju u svakom pogledu, a mogućnost upisa imaju kako dječaci tako i djevojčice uzrasta od 5-11 godina.

Velika je stvar ta što je rukovodstvo Škole fudbala Ačko uspjela da napravi saradnju sa već poznatim klubom Crvena Zvezda. U početku saradnje mnogi su bili skeptici.

Vrlo bitno je i to da se treninzi odvijaju po principima i strategiji kao i uz savjetodavnu podršku trenera Crvene Zvezde kada su navedene generacije u pitanju. Naglašavamo da škola fudbala radi posebne treninge i sa golmanima.

Fenomenalna stvar je što Škola Fudbala posjećuje mnogobrojne turnire na kojima učestvuju mnogobrojni klubovi i škole iz regiona gdje se mališani druže i sklapaju nova prijateljstva i poznanstva.

Pozitivno je i to da će nakon dvanaeste godine mališani imati priliku da poigraju u dobojskim klubovima sa tradicijom kao što su FK Željezničar i FK Sloga, a ukoliko bude mogućnosti možda i u nekim velikim klubovima u regionu.

Ove informaciju vrijedi podijeliti sa svima onima koji smatraju da je ovo jedna zdrava priča.

Sretno!

Za eventualne informacije o upisu možete kontaktirati broj telefona 065 345 923

Tagged under

Related items

UPIS: Škola fudbala Ačko čvrstim koracima naprijed
Okrugli sto uz Tolerantno i pozitivno feb 17, 2018 - 3150 Views
UPIS: Škola fudbala Ačko čvrstim koracima naprijed
ŠF Ačko - Subota: Odličan turnir feb 17, 2018 - 3150 Views

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top