Marketing maj 16, 2018 - 322 Views

M:tel kupuje bijeljinski „Telrad“ Featured

Kompanija M:tel planira da povećava svoj udio na tržištu pružanja usluge kablovske televizije i interneta u BiH kroz kupovinu bijeljinskog preduzeća „Telrad Net“, saznaje portal CAPITAL.ba.

M:tel je, u skladu sa zakonskim obavezama, prijavio Konkurencijskom savjetu BiH da namjerava steći kontrolu nad ovim preduzećem.

„Ova koncentracija će, prema podacima iz prijave, imati efekat na maloprodajnom tržištu pružanja usluga fiksne i mobilne telefonije, interneta te radio i TV programa na području BiH. Konkurencijski savjet je pozvao sve zainteresovane firme koje djeluju na maloprodajnom tržištu pružanja usluga fiksne telefonije, mobilne telefonije, interneta, te radio i TV programa, kao i na drugim tržištima na kojima bi ova koncentracija mogla imati efekat da im dostave pisane primjedbe i mišljenja“, stoji u obavještenju Konkurencijskog savjeta BiH.

Kompanija „Telrad“ je privatno preduzeće osnovano 1990. i od tada posluje na prostorima BiH i šire u oblasti izrade pristupnih telekomunikacionih mreža, javne fiksne telefonije, VoIP i IP telefonije, kablovske televizije kao i kablovskog interneta.

(capital.ba)

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top