Marketing maj 30, 2018 - 1318 Views

GORANSKO SUMMER LAKE festival 2018 Featured

GORANSKO SUMMER LAKE FESTIVAL ove godine biće održan od 23. do 25. avgusta na Goranskom jezeru, par kilometara od Doboja.

Ideja za festival GORANSKO SUMMER LAKE je rođena kroz razgovor između tri dobra prijatelja. Koncept samog festivala je spoj prirode i muzike sa ljudima. Predivna zelena okolina pored velikog Goranskog jezera, gdje se možete okupati u hladni vodi ispod vrućeg ljetnog sunca, su sve što trebate za super urbani umjetnički festival. 

GORANSKO SUMMER LAKE FESTIVAL smješten je šest kilometara od najbližjeg grada Doboja.
Prednosti lokacije su mir, neokrnjena priroda i bezbrižno uživanje. Trodnevni muzički program pokriva različite žanrove. Odabrali smo spektar rock, punk, hardcore, hip-hop, jungle i elektro izvođača za vas. Preko dana imate više opcija kako da iskoristite slobodno vrijeme; nudimo vam plivanje, šetnju kroz šumu do obližnjeg sportsko-rekreativnog izletišta Preslica ili jednostavno uživanje uz hladno pivo u bašti pored jezera. Na raspolaganju su vam još dnevne radionice: graffiti, joga, slikarstvo, fotografija. Festival ima i kamp sa dostupnim tuševima za sve avanturističke duše koje žele kampovati i spavati ispod zvijezda, te ograničen, ali besplatan parking za vas. 

Ovo nam je prva godina i prvo poglavlje u našoj knjizi. Nadamo se da ćete doći i biti podrška svojim prijateljima te izvođačima koji se trude da naprave svijet lijepšim. Obucite plesne cipele, neka igra i ples započnu!

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top