Dario avg 16, 2018 - 451 Views

Ryanair – tri nove rute za Banja Luku Featured

Ryanair – tri nove rute za Banja Luku

Najveća poslovna vijest za Međunarodni Aerodrom Banja Luka u 2018.godini je ostvarena saradnja sa avio-kompanijom broj 1 u Evropi čime ćemo omogućiti našim građanima konekcije sa više od 90 destinacija širom Svijeta. Bosna i Hercegovina je 37. zemlja u koju će Ryanair saobraćati a kako bi proslavili početak saradnje sa Aerodromom Banja Luka iz kompanije Ryanair su najavili akciju na cijenu avio-karata do srijede 25.04.2017.godine u ponoć kao i mnoge druge pogodnosti, a naši građani mogu sve informacije dobiti na sajtu kompanije www.ryanair.com.

Direktori prodaje za Srednju i Jugoistočnu Evropu Ryanaira gospodin Denis Barabas i gospođa Olga Pavlonka su održali konferenciju za medije u Vladi Republike Srpske gdje su sa premijerkom Republike Srpske gospođom Željkom Cvijanović izrazili zadovoljstvo zbog uspostavljanja saradnje sa Aerodromom Banja Luka i najavili nove linije.

Sa početkom zimske sezone Ryanair sa našeg aerodroma saobraća na tri nove rute a svaka dva puta sedmično, i to: Memingen, Stokholm i Brisel.

Duško Kovačević, v.d. direktora Aerodroma Banja Luka, je izjavio:“Ryanair dolazi na banjalučki aerodrom. Ovo je veliki dan za naš aerodrom, grad Banja Luku, Republiku Srpsku i Bosnu i Hercegovinu. Naši građani će imati mogućnost da, preko Brisela i Memingena, naprave konekciju sa više od 90 destinacija u nekoliko evropskih država. Mladi ljudi će više putovati, a naši prijatelji iz Evrope će moći mnogo lakše da dođu kod nas i da otkriju ljepote Banja Luke i banjalučkog regiona, privlačnost naših jedinstvenih rijeka i planina, kao i gostoljubivost našeg naroda.“

Direktor prodaje i marketinga Ryanair-a, Olga Pavlonka (Olga Pawlonka) je izjavila:

“Ryanair sa zadovoljstvom najavljuje svoje prve letove do/iz Bosne i Hercegovine (naša 37. zemlja saobraćanja), za početak sa dvije nove rute iz Banja Luke do aerodroma Šarlroa (Charleroi) u Briselu i Memingen (Memmingen) u Njemačkoj, počevši od novembra ove godine. Na obema rutama će se saobraćati dva puta sedmično od novembra mjeseca prema zimskom redu vožnje za 2018. godinu, a karte će biti dostupne za prodaju kasnije u toku dana na internet stranici Ryanair-a – Ryanair.com. Kako bismo ovo proslavili, u prodaju stavljamo karte od 19.99 € za putovanja od novembra mjeseca, a koje je moguće rezervisati do srijede u ponoć (25. april). S obzirom da će ove nevjerovatno niske karte biti brzo rasprodate, otiđite na internet stranici Ryanair-a www.ryanair.com i ne propustite priliku.“

Sa početkom zimske sezone Ryanair sa našeg aerodroma saobraća na tri nove rute a svaka dva puta sedmično, i to: Memingen, Stokholm i Brisel.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top