Marketing mar 10, 2020 - 554 Views

MERIDIANBET IZAZOV: Totenhem i Valensija prave čudo, a kvote su magične Featured

Ovog utorka od 21 čas na redu su prvi revanš susreti osmine finala Lige šampiona. U Španiji se sastaju Valensija i Atalanta, dok će u Njemačkoj Lajpcig dočekati Totenhem.

Kad je Lajpcig u pitanju, kući je iz Londona donio velikih 1:0, ali ne treba zaboraviti da na klupi Totenhema sjedi niko drugi do - veliki Žoze Murinjo.
Meridianbet kvote kažu da su "bikovi" favoriti, njihova pobjeda plaća se 1.60, a trijumf gostiju čak 5.70. Zašto ne probati? Sjetimo se još bezizlaznijih situacija Totenhema iz prošle sezone.

Doduše, "pijetlovi" su i dalje bez dvojice najboljih igrača, kapitena i prvog strijelca Harija Kejna, te brzonogog Hjung-Min Sona, ali pravio je "Specijalni" čuda i ranije.
Ako ste mišljenja da će Totenhem anulirati prednost već u prvom poluvremenu, onda Meridian ima pravu igru za vas - gost daje barem gol po kvoti 2.67 ili čak gost daje dva i više gola, tu je kvota "ludih" 11.5.

U odsustvu pomenutih, Dele Ali je preuzeo ulogu vođe. Tako vam Meridianbet nudi sjajnu igru - gol i asistencija Engleza po nevjerovatnoj kvoti od čak 25.
Forma Lajpciga kod kuće je strašna. Kako rezultatski, tako i kad je efikasnost u pitanju. Nisu poraženi od početka oktobra, tad je Lion slavio u LŠ sa 2:0, a ukupno su na domaćim utakmicama dali 36 golova na 15 utakmica!
Tako da je opcija da oba tima daju gol u prvom poluvremenu, tu vas Meridian časti kvotom 4.65.

Atalanta živi evropski san, pobjedom od 4:1 u prvoj utakmici došla je na korak od četvrtfinala najelitnijeg evropskog takmičenja.
Sada, na legendarnom stadionu "Mestalja", stvari stoje ovako kad su Meridianbet kvote u pitanju: kec je 2.75, dvojka 2.45, a "iks" 3.80.

Domaći, ako žele da održe kakve-takve šanse da stignu prednost italijanskog kluba moraju da krenu napadački. Možete pucati visoko, naročito ako vjerujete u "slijepe miševe" - Valensija daje dva i više gola u prvom poluvremenu, po sjajnoj kvoti 5.65.
Kevin Gameiro biće "udarna igla" španskog tima: gol u oba poluvremena - kvota moćnih 12.
Utakmica će, nažalost, biti odigrana pred praznim tribinama zbog straha od širenja epidemije koronavirusa. Ipak, nema sumnje da nas čeka dinamičan i efikasan fudbal.
Ostale igre i kvote za ovu, ali i za ostale susrete, potražite na sajtu meridianbet.ba.

Ove večeri dobićemo prva dva putnika u četvrtfinale, za sada su tome bliži Atalanta i Lajpcig, ali fudbal je najvažnija sporedna stvar na svijetu, puna čuda.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top