Dario mar 19, 2020 - 433 Views

Online Sugestija - Budimo JAKI Featured

Čovjek je definitivno biće koje u zavisnosti od određene situacije različito reaguje. Takođe čovjek je biće koje je podložno raznim uticajima pojedinca, grupe, medija, politički i ekonomskih stanja.

Svjedoci smo jedne globalne problematike koja se zove CoronaVirus(nećemo detaljisati, jer ste bombardovani svaki minut na ovu temu).

Suštinski problem je jedna negativna kampanja, a ujedno i ozbiljnost situacije kada je zdravlje svih kategorija u pitanju, ali i određenih kategorija ponajviše.

Mnoge kompanije u svijetu redukuju broj aktivnih zaposlenika, a veliki broj će na žalost dugoročno ili privremeno da šalju svoje zaposlenike kućama. Ne treba biti ljut na kompanije, jer ipak zbog realnog opstanka tj. likvidnosti tako trenutno mora. Kompanije čim prije treba da se obrate finansijskom sektoru i da na vrijeme pronađu modalitete koje će im napraviti prostora za adekvatno djelovanje i dugoročniji opstanak, do samog rješenja krize.

Sugerisaćemo nekoliko stvari koje mogu biti korisne, jer većim dijelom smo osuđeni da privatne i poslovne aktivnosti prilagodimo trenutnoj Karantinskoj situaciji bez obzira da li bili zaraženi ili ne.

Iskoristimo potencijal digitalnog svijeta i prije svega probajmo nešto da naučimo, jer pregršt je korisnih informacija. Predlažemo da okrenete kurs u tom smjeru, a ne samo da pratite negativne informacije i temu CoronaVirus.

Pronađite besplatne edukacije iz oblasti, poljoprivrede, prodaje, marketinga, digitalnog marketinga, web dizajna...

Pronađite besplatne online materijale kada su strani jezici u pitanju.

Ovo vam navodimo iz jednog prostog razloga da ojačate u nekim znanjima koja to do sad nisu možda bila vaš fokus i poboljšate svoj biznis ukoliko ga ne morate preorjentisati.

Ovi prijedlozi se odnose na fizička lica, jer fizička lica su sastavni dio pravnog lica.

Pravna lica treba da konsoliduju svoje redove bez obzira da li ta djelatnost je sada aktuelna ili ne. Mnoge poslovne kategorije su ugrožene, ali dajte da se probudimo. Svjetska ekonomija je takođe u problemu, ali ne možemo uvijek samo da čekamo „njih“!

Možda vam zvuči nerealno, ali pokušajte da iskoristite internet kako biste uz adekvatne mjere zaštite došli do vaših postojećih i potencijalnih kupaca ili korisnika usluga. Naravno svjesni smo da ne možete ovog trenutka i samo na ovaj način isporučiti baš sve robe ili usluge, ali barem one koje možemo.

Kvalitetna facebook, instagram, web stranica vam na neki način sigurno može u tome pomoći, ako ne možete sami, neka vam pomognu oni koji to znaju. Svi imate određene sposobnosti i resurse samo ih trebate preispitati i pokušati naći „svjetlo na kraju tunela“.

Ukoliko budemo svoju budućnost kreirali na negativnom ishodu veća vjerovatnoća je da će to tako i biti.

Ovaj text nije doktorska disertacija i ne smatramo da ovim textom rješavamo sve i svačije probleme, ali sigurno da je dobar pravac za razmišljanje.

aqua doria baner

Related items

Rusija protiv Twittera i Facebooka
Rusija protiv Twittera i Facebooka mar 19, 2020 - 433 Views
Online Sugestija - Budimo JAKI
Znate li šta sve Facebook zna o vama? mar 19, 2020 - 433 Views

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top