Dario sep 26, 2020 - 452 Views

MASS-light je danas (26.09.2020.) pripremio za vas nevjerovatan popust od 20% na sav asortiman. Featured

Prilikom uređenja enterijera sve više se stavlja akcenat na odabir rasvjete, koja svojim dizajnom može unijeti novu dimenziju u vaš prostor. Način na koji ćete osvijetliti Vaš dom predstavljaće vaš ukus i karakter. Rasvjetno tijelo koje ćete postaviti na ulazu, ili u dnevnom boravku biće fokusna tačka gostiju.

mass1

Zato je vrlo važan odabir, a kada je u pitanju privlačenje pažnje onda nista tako dobro ne funkionise nego veliki izbor u MASS-light salonima rasvjete.

mass2

Kompletan izbor dekorativne rasvjete možete pogledati na internet prodavnici www.mass-light.com ili klikom ovdje.  

U ponudi ima i širok asortiman vrtne rasvjete, koju možete pogledati klikom ovdje.

mass3

Od svih prostorija mnogima je najvažnije da dječija soba bude lijepa i sa ukusom uređena. To je razumljivo jer su roditeljima djeca uvijek na prvom mjestu.  U obilju dekoracija koje treba unijeti u dječiju sobu treba izabrati i dekorativnu rasvjetu, jer je ona ta koja je najvažnija da bi prostor za vaše mališane bio cjelovit. Zanimljiva rasvjetna tijela, igra svjetlosti koju ona proizvode oplemenjuju dječiji prostor i čine da on dobije nov, drugačiji izgled. Ako spadate u grupu kreativnih roditelja i planirate da unesete novu promjenu u dječiju sobu kompletan izbor dječije rasvjete možete pogledati klikom ovdje.

mass4

Pored ugodnog kućnog osvjetljenja, jako je važno imati dobro osvijetljen poslovni prostor. MASS-light široka ponuda industrijske rasvjete će pored osnovne funkcije osvjetljenja i uljepsati poslovne prostore. Ponudu industrijske rasvjete možete pogledati klikom ovdje.

mass5

Popust od 20% na sve možete ostvariti kupovinom sa web shopa www.mass-light.com ili u nekom od MASS-light salona rasvjete u Doboju, Banja Luci, Sarajevu, Bijeljini, Derventi, Trebinju, Gračanici i Žabljaku. 

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top