Dario apr 28, 2024 - 263 Views

Badminton Turnir u Doboju 27.04.2024.: Bogat Program, Nagrade i Zahvalnost za Podršku Featured

Doboj, 27.04.2024. - Turnir koji se održao u subotu 27. aprila 2024. godine u Doboju oduševio je sve prisutne. Organizovan na visokom nivou, ovaj događaj okupio je 82 takmičara, uključujući 32 dame, koji su imali priliku da osvoje bogate nagrade i uživaju u raznovrsnom programu. Prva četiri mjesta u svakoj kategoriji dobila su novčane nagrade ????, medalje ????, majice ???? i male poklončiće ????, što je dodatno motivisalo takmičare.

Osim glavnih nagrada, učesnici su imali priliku da učestvuju u tomboli koja je koštala samo 5KM, a nagradni fond bio je izuzetno bogat. Sponzori su osigurali muške i ženske satove ⌚, srebrne ogrlice, poklon vouchere za gorivo, putovanja i kozmetičke tretmane, tehničke uređaje, umjetničke slike, i mnogo više. Akademac je donirao jedinstvenu umjetničku sliku na kanvas platnu, dok su voucheri za gorivo došli od Bato Petrol-a. Mobil Shop i Fast Link su obezbijedili tehničke uređaje, a Sport Park Rudanka i Li Ning su donirali vrhunske majice.

Dame su bile posebno oduševljene Libresse poklonima, koji su uključivali širok asortiman proizvoda. Tombola je također obezbijedila visokokvalitetno vino od Terme Ozren ????, dok su mnogi sponzori pridonijeli vrijednim nagradama i poklonima.

Pravovremena dostava toplih Dobojskih Pita na vagu bila je još jedan plus za događaj, pridonijevši sveukupnom uspjehu turnira. Organizatori su izrazili posebnu zahvalnost Osnovnoj školi "Vuk Stefanović Karadžić" i direktoru Ljubiši Blagojeviću, koji su obezbijedili resurse pored sportske sale, što je bilo ključno za uspjeh turnira. Njihova podrška i spremnost da pruže prostor i resurse značajno su doprinijeli visokom nivou organizacije i pozitivnoj atmosferi među učesnicima i posjetiocima.

Osim sportskih aktivnosti, učesnici su imali priliku uživati u raznovrsnoj hrani i piću, uključujući Dobojske pite na vagu, Đurić Markete, i Vivia. Vitaminčići VivaMedica, Kaltex, i BVits obezbijedili su dodatne vitaminske proizvode, dok su Jelen i Carlberg osigurali osvježavajuća pića. Zdravstvena ustanova Medic+ Modriča bila na usluzi kako bi pružila medicinsku podršku, a Eurotaxi na poziv 1531 je ponudio brze vožnje do tvrđave, omogućivši posjetiocima da istraže dodatne atrakcije u Doboju.

Ovaj turnir bio je ogroman uspjeh, ne samo zbog nagrada i programa, već i zbog izuzetnog duha zajednice i podrške koju su pokazali sponzori, škola i organizatori. Prisutni su već izrazili želju da se ponovo okupe na narednom događaju, uz obećanje da će sljedeći turnir doći u još većem broju. Ovakvi događaji pokazuju da zajednica može ostvariti nevjerojatne stvari kada svi rade zajedno. "Ponosan sam na svoj tim, sa kojim je sve lako!" - rekao je predsjednik kluba i glavni organizator Dario Milačak Mačak

Tagged under

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top