Dijana jan 30, 2017 - 1401 Views

Upoznajte se sa svojim m:tel virtuelnim asistentom Featured

m:ia vam nudi odgovore

Često postavljate pitanje da li je vaš mobilni tarifni paket baš pravi izbor za vas? Da li je vrijeme za promjenu ili ne?

U cilju brzog i efikasnog rješavanja ovakvih dilema, kompanija m:tel je odlučila da vam izađe u susret i ponudi odgovore putem online korisničke podrške i m:ia - virtuelnog asistenta.

Između više dobrih opcija nekada nije lako odabrati najbolju, i upravo zato je tu m:ia.

Ona je tu da popriča sa vama o m:tel aktuelnoj ponudi prepaid i postpaid usluga, te da vam preporuči izbor koji najviše odgovara vašim navikama.

m:ia je tu da vam pomogne i olakša nedoumicu da li vam Frend planovi više odgovaraju ili su Moj Mix tarife bolji izbor za vas. Međutim, tu asistenciji nije kraj. Ako vam m:ia preporuči Frend tarifu, ponudiće vam i najbolji tarifni plan koji će odgovoriti na sve vaše potrebe kada su u pitanju bonusi za mobilni internet, razgovore i porukice. Ukoliko je izbor pao na postpaid tarife Moj Mix, m:ia će vam pomoći da odaberete najprikladnij model i uživate u svim prednostima koje ove tarife nude.

Upoznajte se sa virtuelnim asistentom m:ia, odaberite tarifu ili tarifni plan po svojoj mjeri i uživajte u komunikaciji sa prijateljima.

m:ia vas očekuje na stranici  HYPERLINK "http://www.mtel.ba/mia" www.mtel.ba/mia

 

m:tel – imate prijatelje!

 

 

 

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Popularni članci

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top