Dario maj 30, 2019 - 792 Views

Pokloni za bebe - šta pokloniti budućim roditeljima Featured

Odabir poklona može da bude komplikovan zadatak. Kada su u pitanju pokloni za bebe i buduće roditelje, nesumnjivo je da se na listi poželjnih poklona nalaze krevetac, kolica, stolica za hranjenje, auto sjedište, kadica - koji su poprilično luksuzni pokloni.

Međutim, postoje brojne ideje za poklone za bebe i njihove roditelje koje su povoljnije. Sa bebi odjećom i “pametnim” igračkama nikada ne može da se pogriješi, jer toga nikada nema dovoljno. Kreativni pokloni u vidu albuma za fotografije ili neke lijepe slike tek novorođene bebe u prirodnoj veličini su jedna od najljepših uspomena koja se može pokloniti.

Prekrivači, jastuci i KIDO ogradice sa posteljinom za krevetac su pristupačni, a ujedno i veoma poželjni pokloni koji će sigurno obradovati buduće roditelje. A ako pak nemate ideje, najbolje je uvijek pitati buduće roditelj šta im je zaista potrebno. U nastavku teksta saznajte neke od ideja za poklone bebi i budućim roditeljima.

Najkorisniji pokloni za bebe i buduće roditelje

Kada je beba na putu, najkorisniji poklon koji možete dati budućim roditeljima zasigurno je novac i to je danas postala tradicija. Međutim, ako niste za taj tip darivanja, ono što je svakoj bebi veoma potrebno je posteljina i prekrivači različitih debljina i veličina.

Kako je to nešto što može da se koristi sve dok beba spava u krevecu i nešto što beba ne može dugo da preraste, nema sumnje da je posteljina i sve što ide u paket sa njom jedan od najkorisnijih poklona za bebe i buduće roditelje.

Ukoliko želite originalniji poklon, posteljina sa vezom ili ćebence sa imenom bebe će sigurno oduševite buduće mame i biće čuvano dugo u porodici. Danas je posteljina sa ogradicom veoma popularna. Ona ne samo da estetski doprinosi izgledu kreveca, već i olakšava i osigurava bebino spavanje i vrijeme provedeno u krevecu.

Luksuzna oprema - idealni pokloni od budućih baka i deka

Ukoliko budući roditelji očekuju prvo dijete, bebi oprema je ono što će ih najviše obradovati. Međutim, kada je riječ o opremi za bebe, koja spada u luksuznije poklone, ovaj tip poklona je idealan poklon od budućih baka i deka.

Roditelji uglavnom imaju jasnu viziju onoga kako žele da izgledaju kolica za bebe, krevetac i slične stvari, te je najlakše i najjednostavnije dogovorite se o tome sa svojim roditeljima, odnosno budućim dekama i bakama.

Kako bebi oprema iziskuje određenu svotu novca, ponekad je ne samo dovoljno, već i poželjno novčano potpomoći u kupovini neophodnih stvari za bebu. To će svim budućim roditeljima veoma značiti, a vi se nećete mnogo pomučiti u potrazi za savršenim poklonom.

Odjeća za bebe kao nezaobilazan poklon

Najčešći pokloni za bebe i buduće roditelje čini nezaobilazna bebi odjeća. Naime, odjeće nikad dovoljno, ali sa kupovinom garderobe treba biti pažljiv, jer ukoliko je u pitanju druga beba u porodici, vrlo je verovatno da već ima svu neophodnu odjeću od starijeg brata ili sestre.

Takođe, treba imati u vidu da beba brzo raste, te joj sve stvari brzo postanu male. Ako ipak nemate ideje šta pokloniti bebi i budućim roditeljima, personalizovana odjeća za bebe je ipak nešto kreativniji poklon kojem će se roditelji zasigurno obradovati.

Prilikom kupovine bebi odjeće, savjetuje se da se izbjegavaju šljokice i materijale koji se teško peru i suše, te je idealno kupovati garderobu prirodnih materijala. Pamučne benkice su broj jedan kada je odjeća za bebe u pitanju, jer ih bebe nose svaki dan, pa su benkice uvijek dobrodošle u dječijem ormanu.

Dječije igračke - edukativni i dekorativni pokloni za bebe

Bez igračaka djetinjstvo ne bi bilo potpuno, pa ne čudi što su igračke glavni poklon za bebe za koji se odlučuju mnogi. Iako se današnje igračke znatno razlikuju od nekadašnjih, danas postoji veliki spektar najrazličitijih igračaka različitih namjena.

Edukativne igračke kojih danas zaista ima mnogo su idealan poklon i za bebe i za roditelje jer su odličan način da se kroz igru uči. Igranjem i pričanjem sa bebama pomaže se boljem razvoju njihovog mozga, pa su igračke edukativnog tipa i razne knjižice vrlo poželjan poklon za bebe. Treba imati u vidu da su ove igračke namjenjene nešto starijim bebama.

Tek rođenim bebama je najbolje kupovati dekorativne igračke, u vidu plišanih igračaka koje će biti različitih oblika, boja i dezena, jer će malim bebama pomoći u raspoznavanju boja i oblika, što je jedna od zanimljivosti o bebama. Takođe, ovakve igračke će i vrlo lijepo ukrasiti svaki prostor u kojem beba boravi.

Ideje za poklone za bebe i buduće roditelje su brojne. Ono što će roditeljima najviše značiti sigurno je pomoć koja se ne može kupiti, kao što je čuvanje starijeg deteta, pomoć u kući ili skuvan ručak.

Zato, ako nemate neke pametne ideje za poklon za bebu i njene roditelje, ponudite se da im pomognete u obavljanju nekih svakodnevnih poslova kako bi oni imali više vremena i kako bi im olakšali život sa malom bebom, barem u prvih nekoliko mjeseci.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top