Aleksandra apr 20, 2021 - 3760 Views

Meridian nudi najveće kvote na planeti za BUNDESLIGU: LEIPZIG 2.25, BAYERN 1.90, A. BIELEFELD 1.90! Featured

Meridian nudi najveće kvote na planeti za BUNDESLIGU: LEIPZIG 2.25, BAYERN 1.90, A. BIELEFELD 1.90!

Sportska kladionica Meridian nudi apsolutno najveće kvote na planeti za BUNDESLIGU!

Nakon brutalno uzbudljive prošle sedmice, Meridian nastavlja bez „kočenja“. I ove sedmice nudi najveće kvote na planeti. Tipuje se Bundesliga, jer pored najvećih kvota na planeti, stižu i specijalni pokloni...

Sve što treba da uradiš, jeste da se registruješ na meridianbet.ba, a poklon za BESPLATNO KLAĐENJE je spreman. A, da i svako poluvrijeme bude prava „ludnica“, dobijaš i 300 BESPLATNIH SPINOVA na Meridian Online Kazinu.

Bundesliga 30. kolo, otvaraju FC Koln – RB Leipzig, od 18.30h. Domaćin je na pretposljednjem mjestu tabele, ali mora se priznati, ipak bez neke značajne šanse na ovoj utakmici protiv „Bikova“. Pobjede nemaju još skoro tri mjeseca, dok su „Bikovi“ na posljednjih 5 tekmi na gostovanjima u Bundesligi upisali svih 5 pobjeda, tako da je samo pitanje koliko će „komada“ danas napuniti mrežu FC Koln-a. Šansa da se iskoristi najveća kvota na planeti za pobjedu i 3+, praktično se ne propušta: RB Leipcig – 2.25!

Derbi dana sigurno je tekma Bayern Munchen – B. Leverkusen. Igra se u Minhenu od 20.30h, a svi znamo kakvi su „Bavarci“ kad igraju na vlastitoj travi. Najefikasnija su ekipa šampionata, sa postignutih čak 83 gola na 29 tekmi. Nakon ispadanja iz Lige šampiona, jedini cilj im je Bundesliga, tako da taktiziranju nema mjesta. Svaka tekma je aposlutni napada od prve sekunde i igra se samo za gol više! Ko smije da raspali BAYERN M. 1&3+ : 1.90?

Tekme koje će danas sigurno biti tipovane, realno su dva „keca u glavu“! E. Frankfurt – Augsburg i A. Bielefeld – Schalke. Frankfurt je kući uvijek apsolutno dominantan, tako da se ova kvota upisuje kao poklon. A. Bielefeld, trenutno je na 15. mjestu tabele, sa samo jednim bodom više od Herthe, te ukoliko žele da i naredne sezone igra u društvu elite, danas je pobjeda obavezna. Realno, ako neće pobjediti Schalke, ekipu koja u 29. kola ima samo 13 bodova, koga drugog!? Tipuje se A. Bielefeld – „kec u glavu“ – 1.90!

A, kao stvorena tekma danas, da se sa Meridian BetBuilderom ,,nabilduje“ kvota je meč Premier League: Chelsea – Brighton!

Razlog više, da se danas tipuje, je specijalni BOOST! Danas su Meridianu, sve uplate bankovnim karticama i e-bankingom „uvećane“ za 20% BONUSA!

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top