Marketing maj 18, 2018 - 574 Views

Većina muškaraca ima OVAJ PROBLEM u seksu i stide se pred ženama: A postoji način da ga LAKO RIJEŠE!

Problem koji se dešava mnogim muškarcima je tema o kojoj apsolutno nerado pričaju, a time zapravo pogoršavaju problem. Prijevremena ejakulacija je problem koji će se u jednom trenutku života desiti praktično svakom muškarcu, ali rijetko koji će skupiti hrabrost da o njemu progovori. Razloga za prijevremenu ejakulaciju je mnogo - zabrinutost, stres i mnogo drugih faktora koji se razlikuju od osobe do osobe.

sex prerana ejakulacijaKoji god da je uzrok, postoje stvari koje mogu da vam pomognu:

BIOFIDBEK

Ovaj koncept se u suštini oslanja na ideju da čovjek može sam da reguliše svoju neurofiziologiju, odnosno način na koji njegovo tijelo odgovara na podražaje.

To u praktičnom smislu znači da jedna tehnika može mnogo da pomogne, a ta tehnika sastoji se u tome da, kada je muškarac na ivici orgazma, u potpunosti prestane sa seksom dok ne povrati kontrolu nad tijelom, a potom nastavi.

TEHNIKA STISKA

Kada osjetite da se bližite orgazmu, prekinite sa seksom i stisnite mjesto tačno ispod glave penisa. Pritisak fokusirajte na uretru, i to će preusmjeriti krv iz penisa i umanjiti seksualnu napetost koja rezultira ejakulacijom.

DAME IMAJU PREDNOST

Posljednja stvar koja pomaže većini muškaraca je to da zadovolje partnerku pre nego što se sami prepuste užitku jer kada vide da su partnerku doveli do orgazma, otklanja se veliki dio pritiska koji većina muškaraca osjeća u toku seksa.

(menshealth.com)

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top