Marketing maj 19, 2018 - 554 Views

Postoji šest tipova ženskog polnog organa – a jednog se muškarci posebno boje

Muškarci su podijelili čak šest tipova ženskog polnog organa. Evo kako one izgledaju iz njihove perspektive.

Koščata

Muškarci koščate vagine vezuju sa veoma mršavim ženama. Iako njihovo ime ne zvuči najbolje, istina je da ih ovaj tip veoma uzbuđuje jer ih karakteriše uskih zidovi, koji izgledaju kao da se potpuno zatvaraju. 

"Debele usne"

Vagina sa izraženim stidnim usnama se posebno dopada jačem polu koji obožava da praktikuje oralni seks. Prizor debelih usana ih prosto oduševljava. 

Obrijana

Iako vam nijedan muškarac neće zamjeriti na tehnici kojom uklanjate stidne dlake, istina je da na prvi pogled prepoznaju obrijanu vaginu. Kada se dlačice skidaju brijačem, javljaju se urasle dlačice, sitne bubuljice, a često i po koji preskočen dio.

tipovi vagine1"Ekspert"

Ekspert je tip vagine koje se muškarci često plaše i to iz jednog razloga. Reč je o malo široj vagini, za koju smatraju da je znak iskustva, a muškarci se boje da njihov penis neće biti dovoljno veliki da zadovolji ženu. Ipak, riječ je samo o pogrešnom mitu da količina seksa može da utiče na širenje vagine. 

Retro vagina

Neobičan naziv za vaginu žena koje ne mare za depilaciju, već obožavaju prirodan izgled. Verovali ili ne, mnogi muškarci to baš i vole. 

"Sad ga vidiš-sad ga ne vidiš"

Reč je o obliku vagine koji pokazuje jedan dio, ili cio klitoris. Posebno je omiljena muškarcima, jer smatraju da takve žene lakše postižu orgazam.

(b92.net)

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top