Dijana dec 29, 2016 - 525 Views

Paketići za korisnike Centra za mentalno zdravlje Brčko distrikta BiH Featured

Udruženje građana “Beba više” doniralo je paketiće korisnicima Centra za mentalno zdravlje tačnije nepokretnoj djeci sa posebnim potrebama.

„Obilježavajući treću godinu postojanja udruženja „Beba više“ svakako da smo poklonima obradovali našu djecu ali nismo zaboravili ni druge mališane.“, rekao je Aleksandar Milošević.

Na poziv na zajednički saradnju sa CMZ Brčko distrikta BiH i u kontaktu sa prim. dr Zlatom Paprić, odazvali smo se ovoj humanoj akciji i darivali paketiće za nepokretnu djecu sa posebnim potrebama.

„Organizacije ali i pojedinci su i ovaj put kao i do sada donosili paketiće za mališane, korisnike Centra za mentalno zdravlje, međutim jedan dio djece sa posebnim potrebama tačnije nepokretna djeca se obilaze pojedinačno na njihovim adresama prebivališta. Ovim gestom UG „Beba više“ pomoglo nam je da obradujemo i tu dječicu.“, rekla je dr Paprić.

„Boreći se protiv steriliteta i bijele kuge, zalažemo se i za bolji život sve djece u našem okruženju. Ovo je samo jedan mali gest i znak poštovanja prema Centru kroz koji svakodnevno prolaze djeca sa smetnjama u razvoju.“, istakao je predstavnik našeg udruženja.

bebavise.org

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top