Marketing maj 20, 2018 - 461 Views

3 seksualne fantazije koje muškarci potajno žele ostvariti

Ako ste mislili da su muškarci potpuno iskreni kada je u pitanju seks, prevarili ste se. I oni imaju tajne želje, ali neke od njih skrivaju od svojih partnerki.

1. "PRLJAVI" GOVOR

Izgovaranje seksi fraza tokom intimnog odnosa neke muškarce dodatno uzbuđuje. Samo jedna rečenica može maksimalno razbuktati njihovu maštu i seksualnu želju.

Mnogi misle kako se pod "prljavim" govorom misli na vulgarnosti, ali najefikasniji je zapravo onaj govor u kojem žena svom partneru jasno opisuje što želi od njega u tom trenutku. Doznajte i koje seksualne fantazije žene žele isprobati, ali srame se to priznati.

2. SCENA IZ FILMA ZA ODRASLE

Istraživanja su pokazala da muškarci mnogo više gledaju filmove za odrasle od žena, a često u njima traže i nadahnuće za vlastiti seksualni život.

Rijetki od njih priznaće da bi ponekad rado "odglumili" neku od scena zato što im je neugodno priznati da su se inspirirali filmovima za odrasle.

3. GLEDANJE ŽENE U SAMOSTALNOJ "AKCIJI"

U anketi jedne poznate internetske stranice za upoznavanje partnera muškarci su priznali kako obožavaju gledati svoje partnerike dok se one samozadovoljavaju.

Muškarci su otkrili kako im se to najviše sviđa zbog spoznaje da je žena u tom trenutku maksimalno sigurna u sebe, poznaje svoje tijelo i ne srami se vlastitog zadovoljstva.

Izdvajamo

Popularni članci
cache/resized/043aea9cd2df805f036dd71d7aabf747.jpg
Vijesti iz Doboja i regije

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top