Marketing maj 28, 2018 - 2500 Views

Pojavila se nova BLUDNA POZA 77 zbog koje ćete POCRVENiTI! Kažu da se TAKVO ISKUSTVO jednom dešava

Recite zbogom staroj, dobroj pozi 69, jer postala je prošlost! Stiže novi "izum" u svijetu seksa, a radi se o takozvanoj pozi 77, o kojoj Internet korisnici naveliko bruje.

Ova poza ne zahtijeva nikakvo posebno umijeće, a naziv je dobila zbog načina na koji se u njoj spajaju tijela partnera. Naime, ovaj položaj podsjeća na čuvenu "kašika" pozu.

Da biste ovo izveli, potrebno je da legnete na bok, a partner da bude iza vas tako da gledate u istom pravcu. Zatim prebacite nogu na kojoj ne ležite oko iste te noge (dakle one koja je gore) na muškarcu. Kada on uđe u vas, ispravljajte noge u istom ritmu u kom on to radi (što će olakšati penetraciju).

77Tu slijedi i najzanimljiviji deo - jednom kada prodre u vas, treba da ostanete "prilijepljeni", ali da se oboje savijete u struku tako da formirate od trupa ka gore oblik V i pomerite noge pod uglom od 45 stepeni.

Zvuči komplikovano, ali kada probate u praksi shvatićete da je sve to vrlo jednostavno, a možda vam i priložena fotografija pomogne da spoznate tehniku izvođenja ove poze.

Kažu da je ovaj položaj intezivan i da sjajno stimuliše G tačku, kao i da vam daje priliku da budete veoma intimni - partner može da vas ljubi po vratu, grudima, ali i da mazi vaš klitoris.

(blic.rs)

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top