Marketing maj 31, 2018 - 574 Views

Istraživanje pokazalo: Ljudi koji ovo jedu imaju više seksa

Istraživanja o seksu svakako ne nedostaje u svijetu, a svakodnevno svjedočimo svakakvim ludim idejama seksologa na koju seksualnu temu da urade istraživanje.

Izuzetak nije ni to kakav uticaj na seks ima hrana.

Tako je jedno istraživanje pokazalo da parovi koji jedu dvije porcije morskih plodova nedjeljno imaju više seksa, a imaju i veće šanse da lakše začnu bebu.

U istraživanju koje je sprovela Škola za javno zdravlje sa Harvarda učestvovao je 501 par koji je pokušavao da začne bebu, a otkriveno je da je 39 odsto parova imalo više seksa u danima kada su oba partnera jela morske plodove, prenosi "Telegraf.rs".

Oni koji su jeli morske plodove dva puta nedjeljno imali su seks osam puta mjesečno, za razliku od 6 puta koliko su ga imali oni koji ne jedu morske plodove.

92 odsto onih koji često jedu morske plodove ostali su trudni u roku od jedne godine, a "samo" 79 odsto onih koji ih ne konzumiraju. Istraživači su otkrili vezu između morske hrane, više seksa i trudnoće.

Oni imaju više seksa zato što češće izlaze na dejt, idu u restoran ili spremaju obrok zajedno prije nego da jedu sami ili jedu brzu hranu. Što se tiče trudnoće, parovi koji jedu morsku hranu imaju veće šanse da začnu bebu zbog toga što se zdravo hrane, a dobro je poznato da je riblje ulje izuzetno zdravo.

(nezavisne.com)

Tagged under

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top