Marketing jun 01, 2018 - 620 Views

Dvije vrste brzinskog seksa koje treba da praktikujete

Spavaća soba je sigurna luka za nježno i dugo vođenje ljubavi, ali ništa se ne može uporediti s trenutkom kad vas u sasvim neprimjerenom trenutku i na sasvim neprimjerenom mjestu obuzme požuda.

Seksolozi su se odavno složili da je seks na brzaka poželjan iz više razloga: zdrav je, prevencija je seksualne rutine i pravi pojačivač ega (jer vam partner poručuje: želim te sad i tu).

Kad bismo htjeli napraviti podjelu, možemo govoriti o dva tipa kviki seksa.

"Suludi kviki" je brzopotezni seks, kad vas obuzme luda želja da to učinite sad i odmah, ma gdje bili i kada svaka prepreka koja se nađe na putu samo pojačava uzbuđenje.

Suludi kviki na primjer se može desiti na prilično popularnoj plaži rano ujutro, kviki u liftu koji niste stigli ni da zaustavite, ili kviki u automobilu u garaži šoping centra.

Druga vrsta brzinskog seksa je "planirana kviki seansa", kad se dogovorite da se nađete i da imate seks u pauzi za posao ili na kuhinjskom podu nakon što završite ručak. 

Šta je važno imati na umu ako planirate kviki? Naravno, prikladnu odjeću. Obucite široku lepršavu suknju, s gaćicama koje se lako mogu skloniti u stranu, ili košulju koju će vaš dragi lako moći da raskopča. I uživajte!

(nezavisne.com)

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top