Dario jun 15, 2018 - 702 Views

Najčešće Ženske Sexualne fantazije 2/2 Featured

Strasni trio

Seks u troje nije samo popularna muška fantazija. I žene žele još jednu osobu u krevetu, pa barem u fantazijama.

Trojka sa dva muškarca. Kao što bi muškarci željeli da dobiju svu pažnju od dvije žene, tako bi žene željele da da budu centar dvojici muškaraca koji je obožavaju i žele. U ovoj ženskoj fantaziji, muškarci su najčešće heteroseksualni i zainteresovani samo za ženu i za to kako će ona biti zadovoljena.
Trojka sa mužem i ženom. Da, najčešća muška fantazija je i ženska. Ali, za razliku od muške fantazije gdje dvije žene podjednako učestvuju u seksualnoj igri koju predvodi muškarac, u ženskoj fantaziji muškarac je pasivni učesnik ili posmatrač i ne obraća mnogo pažnju na drugu ženu, da bi se izbjegao osjećaj ljubomore.
Zašto je ovo primamljivo? Standardni seks uključuje dvije osobe. Fantazije obično uključuju ono što je van norme, van onoga što je prihvatljivo u društvu, a seks u troje je upravo to. Pored toga, danas se mnogo govori o seksu u troje kao o nečemu jako uzbudljivom i interesantnom, pa mnogi odluče da ga iskuse. Ali, zapamtite, stvarnost je daleko drugačija od fantazije. I tako oni koji nisu neki preveliki avanturisti i ekstremisti, ipak odluče da “trojku” sačuvaju samo u svojim maštarijama.

Strasni trio

Dominacija

Seks u kojem je jedan partner dominantan je fantazija mnogih žena.

Muška dominacija. Žene vole muževne muškarce u čijim rukama mogu da nestanu. Skoro svaka žena je imala fantaziju o takozvanom “bezbjednom silovanju”.Ženska dominacija. Koliko god voljele jakog muškarca koji dominira u krevetu, žene ponekad žele da preuzmu kontrolu nad svojim partnerom koji će im ispuniti svaku želju.

Zašto je ovo primamljivo? Dominantnost i potčinjenost izaziva strast i veliko uzbudjenje. Kada su žene dominantne, uživaju u osjećaju moći i vlasti, a kada su potčinjene, uživaju u situaciji da su skoro bespomoćne u rukama snažnog i moćnog muškarca.

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top