Marketing jul 23, 2018 - 420 Views

Verni su političarke i poljoprivrednici Featured

AKO želite da budete sigurni da vas muž neće varati, udajte se za socijalnog radnika. Muškarci treba da ožene političarke, jer samo jedan odsto žena u politici vara. Tako barem kaže istraživanje sprovedeno među nešto više od hiljadu ispitanika Ešli Medison sajta, vodećeg za zauzete ljude koji žele aferu.

Dobar izbor za vernog muža su i poljoprivrednici kojih je prema ovom istraživanju bilo tri odsto na listi preljubnika. Iznenađujuće ili ne, malo varaju i žene koje rade u umetnosti i zabavi - samo četiri odsto. Najrizičniji su muškarci koji rade u trgovini, čak 29 odsto preljubnika je u ovoj kategoriji. 

Istraživači su to objasnili radom u smenama koji olakšava da se preljuba počini. Među ženama, najopasnije su doktorke i medicinske sestre koje su činile 23 odsto svih dama koje varaju. Naučnici to objašnjavaju kombinacijom dugih sati provedenih na poslu uz stres zbog kog ove žene traže izlaz u aferi.

Dame bi trebalo da izbegavaju IT stručnjake, preduzetnike, konobare, barmene, ekonomiste. Muškarci koji traže vernu ženu možda treba da zaobiđu učiteljice koje su, iznenađujuće, druge na listi najvećih preljubnica. Slede preduzetnice, socijalne radnice, žene zaposlene u trgovini i hotelskoj industriji.

Izvor:Večernje Novosti

Tagged under

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top