Marketing jul 23, 2018 - 586 Views

Muškarac koji te voli ne ponaša se ovako Featured

Ako uopšte moraš sebi da postaviš pitanje da li te on voli, da li te stvarno voli i kako on to tebe voli, nešto nije u redu.On te verovatno voli na neki način – potrebna si mu, dobar vam je seks, odgovara mu da ima nekog ko brine o njemu, draga si mu i nisi mu odbojna. Ali sve to nije stvarno ljubav, to su sebični motivi nekoga kome je udobnije u vezi, nego da se cima da bi se snalazio za seks, ili da se dokazuje nekoj novoj potencijalnoj partnerki, kad ima tebe, koja si mu pri ruci. 

Nema on šta tebi da zameri, ali jednostavno, njegova osećanja nisu duboka, nego površna i tvoja strahovanja i sumnje su opravdane. 

Možeš ti da voliš za oboje, da radiš sav emotivni posao i sve ostalo u vezi, ali zašto bi to činila, ako si nezadovoljna, neispunjena i nevoljena? Dakle, ako se ponaša na sledeće načine, to nije ljubav.

Ne govori ti kako si mu seksi i privlačna
Ako se pored svog muškarca u intimnim trenucima ne osećaš kao kraljica, mis sveta, najzanosnija žena ikada – kako onda uopšte uspevaš da uživaš u toj intimi? Muškarac koji voli svoju partnerku, divi joj se i voli sve na njoj i ne štedi komplimente, naročito kad je ona gola izložena njegovom pogledu i dodiru. Osim toga, izražavanje divljenja uz milovanja i poljupce, strašno je seksi i uzbudljivo, a pravi muškarci to znaju i umeju da upotrebe.

Ne ponaša se kao džentlmen
Osim što je stvar kulture i vaspitanja, džentlmensko ponašanje bi trebalo da dolazi iz onog dubokog muškog poriva da štiti svoju ženu, da je obavije pažnjom, da joj bude na usluzi i pokaže joj da može da se osloni na njega i da je on najbolji za nju. Ako on nema taj poriv i mrzi ga da se cima zbog tebe i uopšte se ne seti sitnih gestova (otvaranje vrata, preuzimanje stvari koje nosiš, nuđenje pomoći za bilo šta zbog čega se žališ i u čemu ne možeš da se snađeš), onda nije samo sebičan, nego je i nedovoljno zainteresovan za tebe.Ne pruža podršku tvojim planovima i ambicijama
U čemu god želiš da postigneš uspeh, tvoj muškarac bi trebalo da bude tvoj najstrasniji navijač, neko ko te podržava i veruje u tebe i onda kad sama sumnjaš u sebe i postaješ nesigurna – neko ko te podseća ko si i pomaže ti da se vratiš na svoj put kad počneš da razmišljaš o tome da odustaneš. Čak i onda kad svoje snove ostvaruješ u oblasti u kojoj više zarađuješ od njega, ili postaješ poznata i javna ličnost. Ako je ljubomoran na tvoj uspeh, sabotira te, ili je indiferentan, ne voli te stvarno.

Izbegava tvoje prijatelje
Retko se dešava da muškarac baš voli prijatelje svoje partnerke i da se rado pridružuje, ali, ako te voli, nastojaće da ima prijateljsku komunikaciju sa njima i neće ih izbegavati, niti će na bilo koji način obeshrabrivati tvoje druženje sa njima i neće govoriti loše o njima. Nesiguran muškarac je često ljubomoran na prijateljstva svoje partnerke, jer je njeni prijatelji poznaju duže i bolje i kao da imaju više prava na nju od njega. A nesigurnost nije teren na kojoj ljubav raste i buja.

Odbija da ide na mesta koja ti voliš
Ako ima različite sklonosti i ukus i ne sviđaju mu se mesta koja ti voliš, pristaće zbog tebe da tamo ide povremeno i neće se ponašati kao da ti čini veliku uslugu. To nije neki veliki ustupak, ali muškarac koji nije dovoljno zainteresovan za tebe, neće biti spreman na to.Ne ljubi te stalno i nevezano za seks
Ako te ljubi samo u sklopu predigre, ne voli te. Onaj koji te voli, ljubiće te stalno, jer si mu slatka, jer ne može da odoli, jer želi da te stalno dodiruje i obasipa nežnošću, jer je to prosto prirodno kad se ljudi vole.

Ne brine o tebi kad se razboliš
Ne želi da virus pređe na njega, ne želiš to ni ti, ali kad je on bolestan, ne razmišljaš o tome, nego ga obilaziš, kuvaš mu čajeve, donosiš lekove, stavljaš obloge… Isto bi trebalo i on da čini za tebe, ako te voli.

Ne pokazuje poštovanje
Ako osećaš da te na bilo koji način iskorišćava, ako gazi tvoje granice, ne shvata ozbiljno tvoje molbe i ne zanima ga što tebi nešto smeta i povređuje te, to je nepoštovanje tvojih osećanja i tvoje ličnosti, a nema ljubavi bez poštovanja.


wannabemagazine

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top