Super User nov 30, 2016 - 3600 Views

„Prepoznaj ženu u meni“ – ljepota je u različitosti Featured

 

U Banjaluci je 29. novembra 2016. godine održana jedinstvena modna revija, kao specifičan i višeznačan doprinos obilježavanju 3. decembra, Međunarodnog dana lica sa invaliditetom.

Modnu pistu koja se ovoga puta našla u Muzeju savremene umjetnosti, uljepšalo je 26 žena  koje su nosile raznolike modne kreacije, a svojim šarmom i ljepotom očarale posjetioce ovog nesvakidašnjeg događaja. Zajedničkim nastupom, dame koje su i osobe s invaliditetom i one bez invaliditeta, ovom revijom poslale su poruku kojom podsjećaju na položaj žena sa invaliditetom i njihovu uključenost u društvene tokove.

Reviju, čiji su organizatori  Udruženje žena sa invaliditetom „Nika“ i Udruženje omladine sa invaliditetom „Infopart“, uz podršku Muzeja savremene umjetnosti, otvorio je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, a njoj su prisustvovali predstavnici brojnih institucija, kompanija i zainteresovanih građana.

Ovom događaju, kao i ovoj višestruko ranjivoj društvenoj grupi, podršku je dala i kompanija m:tel, poslavši tako poruku koja je ujedno i bila cilj ovog događaja, a to je upravo poruka o potrebi promjene percepcije o osobama sa invaliditetom u našem društvu, što se ova kompanija kroz svoje društveno odgovorne aktivnosti trudi konstantno da podržava i prati.   

m:tel – imate prijatelje!

 

 

 

 

 

 

 

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top