Dario mar 15, 2017 - 5813 Views

REDIZAJN LOGOTIPA I VIZUALNOG IDENTITETA FIRME WISCHT DOO Featured

Kompanija Wischt doo kontinuirano zaokružuje poslovni koncept i postavlja nove ljestvice kada je razvoj u pitanju. 

Identitet kompanije Wischt Machinery odnosno njen znak i logotip su vrlo važni segmenti poslovne strategije svake kompanije. Nakon definisanja logotipa i znaka kreće se u izradu vizualnog identiteta.
Vizualni identitet nastaje planiranjem i koordiniranjem vizualnih elemenata prezentacije kompanije i usklađuje se sa čitavom koncepcijom marketinga. Identitet jedne kompanije je pre svega njen prvi kontakt sa javnošću, samim tim mora da komunicira u ime komapije na nacin koji je to marketing predvideo. Vrlo je bitno da pre svega jedna kompanija održava korak sa vremenom I trendovima dizajna, kao I da prati svoj razvoj I uskladi ga sa osvežavanjem vizualnog identiteta. WISCHT d.o.o. kompanija  je u proteklih nekoliko godina značajno napredovala, proširila spektar ponude I otvorila novi pogon.

Upravo iz tih razloga, pokrenut je redizajn kako logotipa tako I web stranice,  koji uz osvežen I dopunjen sadržaj na moderniji I atraktivniji način predstavljaju našu kompaniju. Novi logotip kompanije dizajniran je u skladu sa potrebama I delatnostima koje kompanija obavlja.  Izrazito ostri I jednostavni oblici oslikavaju tehničku preciznost, snagu , I stabilnost koju I same mašine pružaju, a u isto vreme naglašava jednostavnost I autentičnost proizvoda.  Web stranica je takodje redizajnirana u modernom stilu po našim instrukcijama I podršku firme UZD SERTINI  I na jedan vrlo jednostavan način nudi svakom korisniku mogućnost da brzo dođe do željenih informacija, uz pregršt fotografija I tehničkih objašnjenja koje I onim manje stručnim korisnicima omogućavaju brzo snalaženje.

Zahvaljujemo se Zvjezdanu Vištu glavnom i odgovornom za kompletan razvoj, a naravno osobi zaduženoj za Marketing firme Wischt doo Anji Rakić, jer dobre stvari treba ne treba zanemariti.

 

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top