Marketing apr 24, 2018 - 440 Views

REVIJOM EMIRA MEDIĆA SVEČANO OTVOREN 40. NIVEA BIH FASHION WEEK SARAJEVO Featured

Sinoć je zvanično otvoren 22.04.2018.godine 40. Nivea BiH Fashion Week Sarajevo, i trajaće do 24.04.2018. Održava se na atraktivnoj lokaciji na Ilidži, u predivnom Kongresnom centru hotela Hills 5*.

IMG 0643 1600x1067Emir Medić, gost iz Njemačke, je svojm revijom svečano otvorio veče mode, glamura i blještavila. Predstavio je svoju novu kolekciju „Generation Z ss18“, koja je inspirisana generacijom koja novim koracima korača kroz svijet.  Od čovjekovog prvog daha postoji kretanje. Kretanje je konstantno i nepromjenjivo.

Kontinuirano egzistira (postoji), iako ne slijedi nikakav ideal. Pomaže nam dostići ciljeve, otvara nam nove puteve i onda kada toga u datom momentu nismo svjesni. Upravo styling i koncept vizualnog identiteta za kampanju 40. Nivea BH Fashion Week Sarajevo potpisuje Emir Medić. Fotografije su nastale na lokaciji Akademija umjetnosti Kunstakademie Düsseldorf (Njemačka). Za make up se pobrinula Lisa Knape 21Agency“, a nastale su pred objektivom talentovanog modnog fotografa Dome Darko. Zaštitno lice kampanje je Chantal Ayse.

Nakon revije Emira Medića, uslijedile su revije Škole modnog dizajna (Nizama Ibrahimspahić, Ehlimana Hrapović Omanović, Sabrina Lukač i Amela Lulić), Emine Husedžinović Ibrahimović te modne kuće Paradi Couture.

Emina Husedžinović Ibrahimović, poznata bosansko-hercegovačka dizajnerica koja od samog početka realizacije ovog projekta u BiH predstavlja svoje kolekcije na istom. Nova kolekcija „Secession“ žanrovski je visoka moda.

Upravo Emina Husedžinović Ibrahimović je prošle godine sa Lejlom Bušatlić, koja je istoričar umjetnosti, pokrenula Školu modnog dizajna koja već traje 6 mjeseci.

Paradi Couture, modna kuća koja podvlači unutrašnju ljepotu žene. Elegancija, ženstvenost, umjetnost, snaga i ljubav sačinjavaju Paradi. Logo ovog modnog branda simbolizuje drvo života, što znači unutrašnji rast i razvoj.

Za odličan after party pobrinuli su se vinarija Čoka i Ždrepčeva krv, sokovi i voda Vivia te kafa Bristot.

Modna agencija Abc Models Managament International, koja je 2015.godine dobila priznanje u Ženevi za najbolju modnu i managament agenciju u Istočnoj Evropi, je organizator i izvršni producent ovog najvećeg modnog događaja u BiH.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top