Dario apr 28, 2020 - 210 Views

Muškarci otkrili koje osobine ženu čine najpoželjnijom u krevetu Featured

Kao i u svemu ostalom što vam ide od ruke, da biste bili dobri u krevetu, preduslov je da volite to što radite, da ste spremni uložiti vrijeme, pažnju i napor.

Dobra ljubavnica uživa u seksu bez srama, traži ono što joj godi i pruža svom partneru ono što želi.

Pored žene koja zna uživati, lako je osjećati se kao pravi zavodnik.

Muškarci su otkrili ovih pet osobina čine ženu najpoželjnijom u krevetu:

1. One vole seks

Valjda svako voli seks. Normalno je voljeti uživanje, zadovoljstvo, ekstazu, strast, predavanje, nježnost... Sve od čega se dobar seks sastoji.

Ali, šta to dobre ljubavnice čini boljima od ostalih žena koje takođe vole seks?

Pa, one više uživaju u seksu. Ne moraju postići orgazam, samo se opuste i rade ono što najviše vole, onako kako najviše vole. One se predaju uživanju do samozaborava.

2. Ne stide se

Ne traže da se ugasi svjetlo, ne zahtijevaju posebne uslove, vole biti gole i da osjećaju cijelim tijelom, vole da ih partner gleda, vole milovanje, sviđa im se kad ih stisnete, a i kad ih nježno milujete, vrlo su senzibilne, a od atmosfere i raspoloženja ovisi hoće li bolje reagovati na nježnost i strast, ili će buknuti od malo muške grubosti i dominacije. I zato što se ne srame, uputiće vas u svoje raspoloženje, ali i prepoznati vaše. Sve može, a da ne kažete nijednu riječ.

3. Imaju inicijativu

Neće čekati da se vi odvažite. Preuzima inicijativu. Kad ona vodi igru napraviće za sebe i za vas sve šta treba. Muškarcu preostaje samo da legne, pruži joj dobar oslonac i uživa u onome što vidi i osjeća.

4. Potiču maštovitost

Ne postavlja vam neke posebne zabrane. Ono što ne voli i ne godi joj, nećete s njom raditi i tačka. Ali toliko je drugih stvari na koje će vas potaći. Smisliće neko zgodno mjesto gdje to još niste radili. Otkriće vam neke poze za koje niste mislili da su nešto posebno, a kamoli da neko može tako uživati u njima.

5. Uz njih se osjećate kao "pravi mužjak"

Dobra ljubavnica je u seksu potpuno na svom terenu. S olakšanjem odbacuje odjeću koja ju sputava, s oduševljenjem se baca u partnerov zagrljaj, otvoreno se divi njegovoj ljepoti, ponaša se prema njegovom penisu kao prema dragocjenom poklonu zbog kojeg je sva ponosna i sretna.

(24sata.hr)

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top