Dario maj 31, 2020 - 119 Views

Muškarci obožavaju ženski orgazam zbog ovih pet razloga Featured

Muškarci su najsretniji u krevetu kada i njihova partnerica pokazuje da uživa svim svojim čulima. Otkrijte šta činite kada brinete o vlastitom zadovoljstvu.

Misija uspješno izvršena

Muškarci vole da se takmiče i imaju osjećaj da su dobro obavili zadatak – na poslu, u fudbalskoj igri s prijateljima, a pogotovo u krevetu. S obzirom na to da seks ne garantuje vrhunac za ženu, vaš orgazam je objektivni dokaz koji potvrđuje da je vješt među plahtama.

Voajersko zadovoljstvo

Ženski orgazam propraćen je grčenjem mišića, izvijanjem leđa, grickanjem usana i rumenjenjem različitih dijelova tijela. Sve su to prizori koji ga uzbuđuju i dodatno mu povećavaju seksualno zadovoljstvo. Drugim riječima: vaš orgazam hrani njegov orgazam.

Stenjanje ga uzbuđuje

Vaši uzdasi su poput jednostavnog sistema za navođenje koji ga usmjerava gdje treba ljubiti, grickati i dodirivati, a koja područja treba izbjegavati. Uzdah zadovoljstva prilikom vrhunca ubrzaće i njegov put prema orgazmu. Neće mu smetati ni činjenica da komšije prisluškuju.

Orgazam vas zbližava i usrećuje

Nakon vrhunca mozak se topi u oksitocinu – materiji koja poboljašava raspoloženje, čini nas sretnima i emotivno povezanima. On takođe zna da se seksualno zadovoljstvo krije u razmjeni, pa je sretan samo onda kada ste i vi zadovoljeni.

Vi imate supermoći

Rijetke su žene koje mogu postići višestruki orgazam, ali ipak riječ je o sposobnosti koja je rezervisana samo za nježniji pol. Da, zbog toga su ljubomorni, ali i zadivljeni vašim tjelesnim mogućnostima. Vaše tijelo je tajna koju žele detaljno da istraže. Dopustite im.

(Ljepota&Zdravlje)

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top