Dario nov 22, 2020 - 162 Views

Kako povećati izdržljivost u krevetu da erekcija traje duže Featured

Za prijevremenu ejakulaciju većinom je kriv psihički faktor, a ne fizički, pa se seksualna izdržljivost može povećati prirodnim metodama, tvrdi Džejn K. Alende, autorka knjige "Increase Your Sex Power Naturally".

"Muškarci koji prerano ejakuliraju tokom seksa trebaju poboljšati rad neuronskog sistema kako bi povećali seksualnu izdržljivost. Najvažnije je ojačati ljubavni ili pc mišić, a kada on ojača, moći ćete duže izdržati u krevetu i pružiti svojoj partnerki bolji seksualni užitak", kaže.

"Jedan od najboljih načina da povećate svoju seksualnu izdržljivost u krevetu je metoda 'kreni-stani’. Vježbati se može tokom seksa ili dok sami masturbirate. Prestanite sa svom stimulacijom i izvadite penis (ako se seksate) kada osjetite da ste toliko uzbuđeni da biste mogli ejakulirati za minut. Zatim se opustite i pričekajte dok ne dobijete kontrolu nad svojom uzbuđenosti i dok vas ne prođe nagon za ejakulacijom", savjetuje.

Ukoliko vodite ljubav, za to vrijeme promijenite pozu ili partnericu zadovoljavajte oralno. Kada ste sigurni da vas je prošao nagon za ejakulacijom, nastavite seksualnu stimulaciju. Ovu vježbu možete ponavljati koliko god želite.

"Umjesto metode 'kreni-stani', možete isprobati i tehniku 'pritisne tačke'. Nekoliko trenutaka prije ejakulacije, pritisnite ljubavni mišić koji se nalazi između anusa i testisa. Ako ste početnik, trebali biste u isto vrijeme prestati sa seksualnom stimulacijom za svaki slučaj. Nakon nekog vremena, moći ćete izvesti ovu tehniku bez zaustavljanja seksualne stimulacije",  pojašnjava Džejn K. Alende.

"Pritišćite ljubavni mišić dok ne prestane ejakulacijski nagon. Početnici bi trebali pritiskati mišić dodatnih deset sekundi", dodala je.

(24sata.hr)

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top