Dario nov 29, 2020 - 94 Views

Žene otkrile zašto nekad vole "nevaljale momke" Featured

Neke žene otkrile su da one više vole "nevaljale momke" jer se s njima osjećaju uzbuđeno, ali i zaštićeno, dok s dobrim mladićima osjećaju dosadu i nedostatak strasti i energije.

Mnogi samci pitaju se zašto su dobri i nježni muškarci uvijek zadnji izbor mnogim djevojkama, ali i jesu li im oni manje privlačni. Zato je stručnjak Luen Vord na društvenim mrežama postavila upravo ta pitanja kako bi odredila šta stoji iza ljudske privlačnosti, a dogovori su je iznenadili, kako prenosi Daily Mail.

"Žene kažu da žele muškarca koji je dobar, pouzdan, emocionalno inteligentan, zabavan i koji će raditi stvari s njom i za nju. Ipak, kad je riječ o izlaženju, mnogi muškarci čuju izgovor: 'Ti si sjajan dečko, ali…' Pa šta onda nedostaje dobrom dečku", pitala je Vord u svojoj objavi.

"Dobro nije strastveno, nije opasno, ne čini da se osjećate živim, ne izaziva vas seksualno. Dobar dečko daje samo 50 odsto uzbuđenja u vezi", napisao je jedan muškarac, dok su drugi rekli da su dobri mladići previše ljubazni i očajnički žele da se svide nekome, što odbija žene.

Neke žene otkrile su da one više vole "nevaljale momke", jer se s njima osjećaju uzbuđeno, ali i zaštićeno, dok s dobrim mladićima osjećaju dosadu i nedostatak strasti i energije. Mnoge žene rekle su da dobrim mladićima nedostaje samopouzdanja i sigurnosti da privuku drugu stranu. Međutim, tvrde kako oni nisu privlačni mladim ženama, ali kada one jednom sazru, njihovi prioriteti se mijenjaju i dobri momci napokon dobijaju svoju priliku.

(superzenaB92.net)

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top