Marketing feb 23, 2021 - 167 Views

Kad ODLUČIŠ DA SE RAZVEDEŠ: Prvo PROČITAJ ove REČI! Featured

Sedamdeset posto svih razvoda inicira žena, kaže statistika. Ali ne zato što dame nađu nekog boljeg, nego zato što žele da se "otarase" onog pored sebe.

A zašto dolazi do ovog? Zato što većina žena smatra da će im brak rešiti neke životne probleme, da će muž preuzeti sav teret na sebe... I da, živeće srećno do kraja života, odmarajući se spokojno na njegovim leđima.Analizirajući kako joj je bilo pre braka, a kako joj je sada - žena dolazi do zaključka da bi joj život bez muža bio kudikamo lakši.Znale one ili ne znale za ove mudrosti starih filozofa, većina žena oprašta, trpi, pomera granice, a onda ne mogavši više, odjuri kod matičara.

Razvod nije kraj života. Razvod nije neuspeh. Često je to početak novog života. Ali u Srbiji nije to tako jednostavno. Novac nedostaje svima, a pogotovo onima koji su "živeli u dvoje". Osim nedostatka novca, tu je i nedostatak oca deci, a razvedena žena i nema baš dobru reputaciju kod nas.

Ipak, dame shvataju daje bolje biti sam nego sa bilo kim. Čak i ako je ta osoba otac vaše dece i ako ste sa njim stali pred oltar.

Neke "žene sa stažom" tvrde da u brak treba ulagati tako što ulažeš u sebe i da ne treba ići za time da muškarcu bude prijatno, već da ženi bude udobno u braku.

Čitajući ovo, mlade žene verovano misle da se to njima nikad neće desiti, ali razvod se može desiti svima - to je realnost. Pojedine žene ostavljaju i imućne muškarce, jer shvataju da sreća nije u novcu. (glas.srpski)

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Popularni članci

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top