Marketing feb 27, 2021 - 37 Views

Ovih 7 stvari muškarac želi u vezi Featured

Evo kojih 6 stvari muškarac očekuje u emotivnom odnosu:

1. Komplimenti

Zabluda je da samo žene uživaju u komplimentima. Često se stiče utisak da su muškarci sigurniji od žena u svoj izgled ili da toliko ne mare šta će obući i da li im dobro stoji frizura nakon šišranja – to je sasvim pogrešan utisak. Začinite svoju veu komplimentima. Kažite svom partneru kako lepo izgleda kada obuče novu košulju ili pohvalite njegov parfem. Ovo će mu uliti dozu samopouzdanja i ponovo ćete mud ati do znanja da vam se dopada.

2. Recite da zaista cenite ono što radi za vas

Zahvalnoste je ključ sreće. Ovde nije reč o novcu i cifri an bankovnom računu, već o malim stavrima koje često zaboravimo da cenimo. Zahvalite se partneru kada vam pomogne u kućnim poslovima, uradi domaći zadatak sa decom ili vas posavetuje šta da preduzmete na poslu.

Međusobnim iskazivanjem zahvalnosti, stvaramo jednu prijatnu i komfornu atomsferu u domu i podstičemo jedni druge da se i dalje trudimo.

3. Ne bunite se kada ima sopstvene slobodne aktivnosti

Iako ste srodne duše, vi ste individue za sebe. Dopustite da partner uživa u aktivnostima i hobijima koji ga čine srećnim. U redu je ako propustite jedan zajednički vikend jer on želi sa društvom da ide na kampovanje. Uradite i vi nešto za to vreme što vama prija. Ne dozvolite da mu prbacujete za pozitivne stvari u kojima uživa, već ga podržite i podstaknite da radi stavri koje ga ispunjavaju.

4. Obnavljajte bliskost i intimnost

Život je ubrzan, donosi puno obaveza, a dan samo traje 24 časa. Ne zaboravite da se na kraju dana opustite i prepustite čarima ljubavi. Uvek podgrevajte strasti tako što ćete biti inovativni dok vodite ljubav. Pokažite interesovanje za partnera i vaša intimna iskustva. Zajedno istražujte, uživajte u svakom dodiru i pokušajte da obnovite strast koja je postojala na početku veze. Strast i iskre ne nestajus ame od sebe, već ih mi zaboravljamo okruženi poslovnim obavezima, računima, obavezama oko dece i doma. Vođenje ljubavi je jedan od najlepših načina da rdite na vašoj bliskosti – zato se prepustite i uživajte.

5. Razgovarajte

Kada prođe radni dan i završite sve obaveze, skuvajte čaj, kaf ili sipajte čašu crnog vina i razgovarajte sa partnerom. Odložite telefon, ne razmišljajte o poslu, već se samo posvetite tom trenutku. Nedostatak komunikacije vas udaljava, posebno ako ne želite ili enmate vremena da saslušate partnera. Razgovarajte svakodnevno o tome kako ste proveli dan, o zajedničkim snovima, planovima i uživajte us vakom razgovoru.

6. Pogledajte ga u oči

Ne morate se gledati zaljubljeno kao prvog dana, ali setite se da ga bar jednom dnevno pogledate u oči sa puno ljubavi. U očima se može sve videti, naročito ako nekoga dobro poznajete. Samo pogled ispunjen iskrama ljubavi, bez reči, može učiniti i više nego čuveno „volim te“.   (elle)

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top