Marketing mar 01, 2021 - 24 Views

Razjasniće vam mnoge stvari: Pet pitanja koja morate postaviti osobi sa kojom planirate ozbiljnu vezu! Featured

Da li bi mi čuvao leđa bez obzira na sve?

Život nas često stavlja pred različita iskušenja, pa je zbog toga važno znati da li osoba sa kojom planirate svoju budućnost ima nameru da bude uz vas kada zagusti. Ako osoba okleva dok odgovara na ovo pitanje, znači da nije sigurna kako bi postupila u teškoj situaciji.

Šta podrazumevaš pod pojmom - prevare?

Prevara ima različito značenje za različite ljude. I dok jedni smatraju prevarom seks sa drugom osobom, mnogima je dovoljan razlog za svađu pogled na treću osobu u prolazu. Kako biste izbegli svađe i nesporazume pobrinite se da na vreme utvrdite šta vaš partner smatra prevarom.Koliko iskrenosti smatraš da je potrebno u vezi?

Iskrenost je bez daljnjeg najvažnija u svakoj vezi. Međutim pojedinci smatraju da je neke stvari iz prošlosti ipak bolje zadržati za sebe nego ih podeliti sa sadašnjim partnerom. Drugi pak misle da je za stabilnu vezu važno reći sve, po cenu raskida. U zavisnosti od odgovora vašeg partnera znaćete da li nešto krije od vas ili je u potpunosti otvoren.

Šta ti želiš od ove veze?

Kako biste vezu sa datom osobom podigli na viši nivo morate da znate da i ona ima iste želje. Ako se vaši planovi o budućnosti razlikuju, pri čemu vi možda želite da se fokusirate na zasnivanje porodice dok bi on više da se posveti karijeri i putovanjima, važno je da to znate pre nego što napravite sledeći korak.

Zašto tvoja prošla veza nije uspela?

Razgovor o bivšim partnerima nikad nije jednostavan. On otvara često rane koje su dugo zarastale i dovodi vas u neugodnu situaciju. Međutim ako je vašem partneru vidno teško da odgovori na ovo pitanje, to može značiti da još nije raskrstio u svojoj glavi sa osećanjima prema svojoj bivšoj.  (stil)

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top