Marketing feb 28, 2021 - 48 Views

Otkrivena najčuvanija ženska tajna u krevetu Featured

Tema o kojoj se retko priča

Jedan od najvećih tabua u vezi sa seksom je tema ženske masturbacije.

Dok je kod muškaraca priča o samozadovoljavanju sasvim normalna i uobičajena, kod dama je situacija sasvim drugačija.

Brojna istraživanja pokazuju da više od 80 odsto žena ima problema da doživi orgazam samo na osnovu klasičnog seksa sa penetracijom, odnosno bez dodatne stimulacije.
Ovo je bitno, jer mnogi smatraju da ženska masturbacija može da poveća šanse za orgazam tokom vođenja ljubavi sa partnerom.

Takođe, postoje i predrasude o tome da učestalost samozadovoljavanja utiče na kvalitet seksa sa partnerom.Istraživanje u kojem je učestvovalo 2.000 žena je pokazalo da žene u proseku, masturbiraju jednom u dve nedelje, kao i da sa partnerom imaju seks dva puta nedeljno.

Skoro sve anketirane dame su rekle da tokom samozadovoljavanja stimulišu klitoris, ali svega nešto više od 50 odsto njih je priznalo da to radi tokom seksa sa partnerom.

Oko 53 odsto dama koje tokom masturbacije preferiraju određen položaj tela i 48 odsto dama koje koriste analnu stimulaciju tokom samozadovoljavanja, to redovno ponavljaju i za vreme partnerskog seksa.

Takođe, 38 odsto dama koje su imale seksualne fantazije i 36 odsto njih koje su tokom masturbacije koristile seksi igračke poput vibratora, to su radile i tokom vođenja ljubavi sa partnerom.

Iako ne postoje podaci da frekventnost masturbiranja utiče loše ili pozitivno na seks sa partnerom, istraživači napominju da je istraživanje dokazalao da što je veće poklapanje između ženske masturbacije i partnerskog seksa, veća je šansa da dame reše svoje probleme sa dostizanjem orgazma.   (stil)

Tagged under

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top