Marketing mar 06, 2021 - 98 Views

POPRAVITE VEŠTINU LJUBLJENJA uz ovih par TRIKOVA Featured

Nemojte nigde žuriti

Nikome se neće dopasti osoba koja se ljubi ubrzano, kako bi što pre došlo do seksualnog čina. Ljubljenje je bitan deo predigre, stvaranja bliskosti među partnerima i upoznavanja – zato se nikako ne sme preskakati i požurivati.

Pored toga, kad neko žuri sa ljubljenjem, koje treba da bude uživanje, automatski se stiče utisak da će i sam seksualni čin biti zbrzan. Usporite, potrudite se da osetite partnera, poljupcima istražite ne samo njegove usne već i ostatak tela. Otkrijte šta mu prija, istražite njegove erogene zone.

Kako se ljubiti? Polako, senzualno, sa uživanjem i osećajno. Naravno, to ne znači da treba da budete i previše spori, prosto, pronađite ritam koji prija i vama i vašem partneru.

Nemojte previše pritiskati

Najblji način da upropastite ljubljenje jeste da se ljubite previše agresivno ili mrtvo. Možda želite da pokažete svoju strast, ali postoji suptilna razlika između agresije i strasti. Strast je istovremeno i osećajna, dok agresija nije – pazite da ne pređete tu crtu.

Sa druge strane, poljupci mogu delovati beživotno, a vi nezainteresovano za osobu sa kojom se ljubite ako je pritisak preslab. Dakle, treba naći neku zlatnu sredinu. Obično su muškarci ti koji ispadaju agresivniji, a žene beživotne – a ni jedno ni drugo nije recept za savršeni poljubac.Kako se ljubiti sa jezikom

Kada neko prokomentariše da je poljubac bio loš, to u najvećem broju slučajeva znači da je ta osoba koristila “previše jezika”. Previše jezika je recept za loš poljubac. Niko ne voli da su poljupci isuviše mokri i da između poljubaca ne može da diše zbog preteranog korišćenja jezika od strane partnera.

Ništa ne može toliko odbiti i učiniti nekog manje privlačnim kao što to može da uradi previše jezika prilikom ljubljenja. Kako se ljubiti sa jezikom, odnosno kako koristiti jezik prilikom ljubljenja? Budite nežni. Uzmite u obzir da je jezik jedan od najjačih mišića, i da morate biti posebno nežni kako ne biste preterali sa korišćenjem jezika.

Pri francuskom poljupcu jezik treba koristiti sa merom. Prvo nežno poljubite partnera zatvorenih usta, a onda blago jezikom dodirnite njegove usne. Onda se milujte sa partnerom jezicima, blago i nežno.

A ako niste sigurni koliko je jezik jak, probajte da ljubite sopstvenu nadlanicu i onda gurajte jezikom što jače možete. Da li biste želeli da vas neko tako gura dok se ljubite? Vrlo je verovatno da ne želite, zato budite što nežniji.

Aktivirajte čitavo telo dok se ljubite

Dobar poljubac podrazumeva da pokrećete čitavo telo, ne samo usne, jer će vaš parter u suprotnom steći utisak da ste ukočeni i samim tim da se loše ljubite.

Ako se pitate kako se ljubiti, reći ćemo vam ovo: za dobar poljubac nije neophodno samo ljubiti se, koliko god to čudno zvučalo. Potrebno je i da se pokrećete celim telom, odnosno, da pratite govor tela vašeg partnera.

Tagged under

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top