Marketing mar 18, 2021 - 89 Views

Ovo je spisak od 6 vrućih pitanja koja muškarci žele da postave ženama, ali se stide! Featured

Postoji lažno ubeđenje da muškarci za vreme se*sa misle samo na sebe, a zapravo se itekako zanimaju za ženski pogled na stvar, ali se retko kada usude da postave pitanja na tu temu.Kada smo otklonili neke osnoivne nedoumice o lepšem polu i se*su, možemo da pređemo na pitanja koja muče muškarce, a ne smeju da ih postave svojim partnerkama...

1. Uzbuđuje li žene ako muškarac stenje?
Vrlo je važno kako to rade, ako rade. Ako to „stenjanje“ liči na urlanje ranjenog bizona, onda je to zastrašujuće. Inače, ako je iole normalnije, to samo pokazuje da se muškarcu sviđa to što se događa – a to je dobro.2. Čini li humor muškarca seksualno privlačnijim?
Da, i to veoma - saglasne su žene! Ako je muškarac duhovit, automatski deluje privlačno, čak i ako nema telo poput Adonisa. To dokazuju i mnoga istraživanja.

3. Da li je u redu da muškarac ne brije međunožje?
To je svakako stvar ukusa. Jedna internetska anketa pokazala je da 43 posto žena smatra „grm“ kod muškarca neprivlačnim.

4. Zašto žene toliko vole da "budu gore"?
Sasvim jednostavno, jer one tada preuzimaju kontrolu i mogu da se pokreću kako im najviše odgovara.5. Kako otkriti šta žene zaista uzbuđuje?
Najbolje bi bilo da muškarci pitaju o tome dame jer ljudi su po prirodi komunikativna bića. Generalno važi sledeće pravilo - svojim pokretima tokom se*sa, žena će jasno pokazati šta joj prija, a šta ne. Ako njihova karlica ide ka napred, to je znak podvrde, ako se ipak povlače, to znači da je bolje da muškarci odustanu od neke zamisli.

6. Šta je to "dovoljno dugo"?
Što se tiče penisa, ne postoji merenje u centimetrima. Pravi muškarac ima i pravi penis – i tačka! Tako to kod žena funkcioniše. Inače dosta toga zavisi i od oblika, obima i tehnike, tvrde žene, ali sve je to manje bitno ako među vama postoji hemija. Kada je reč o trajanju se*sa, tu su vrlo slične muškarcima - i vreli se*s na brzaka mož biti odličan, ali i duga romantična igra ima svoje prednosti.

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top