Dijana jan 27, 2017 - 3469 Views

Svečana završnica „Frend košarkaške lige“ Featured

Svečana završnica i uručenje nagrada i priznanja u okviru Frend košarkaške lige, biće održana u nedjelju 29. januara 2017. godine, u sportskoj sali Osnovne škole “Borisav Stanković” u Banjaluci, na adresi Ivana Kosančića 2.
Program završnice počinje u 10 časova, a centralni događaj biće organizovan u 12 časova. Osnovni cilj takmičenja „Frend košarkaška liga“ je druženje mališana i promocija košarke kao sporta.

Ovogodišnje takmičenje je trajalo pet dana, od 18. do 22. januara, i okupilo je oko 300 djevojčica i dječaka uzrasta do 14 godina. Mladi iz Partizanovih škola košarke u Banjaluci, Bijeljini i Prnjavoru su se okupili na jednom mjestu, te su uz zabavu i fair-play odigrali više od 50 prijateljskih utakmica. Njima su se pridružiti i mladi košarkaši iz Novog Grada.
Na završnom događaju biće odigrane “all star” utakmice pionira, kadeta, ali i najmlađih košarkaša. Takođe, ovom prilikom biće uručeni prigodni pokloni i priznanja učesnicima.
Generalni sponzor pravog malog „festivala košarke“ je kompanija m:tel, koja već drugu godinu podržava ovaj događaj, ali i mnoge druge slične manifestacije koji promovišu sport među mladima.

m:tel – imate prijatelje!
Tagged under

Related items

Svečana završnica „Frend košarkaške lige“
Kako naći mjeru u dezinfikovanju, a da jan 27, 2017 - 3469 Views
Svečana završnica „Frend košarkaške lige“
Igra riječi i priča: Kako razvijati č jan 27, 2017 - 3469 Views
Svečana završnica „Frend košarkaške lige“
"Jugoslavija bi pobedila Amerikance" jan 27, 2017 - 3469 Views

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top