Dijana feb 22, 2017 - 3469 Views

Nova poboljšana Samsung Galaxy A serija Featured

m:tel Moj Mix i Galaxy A stvoreni su za vas

Nove modele Samsung Galaxy A serije pametnih telefona odlikuje elegantan dizajn, poboljšana kamera i mnoštvo dodatnih karakteristika koje odlikuju Samsung premium modele, a koje će svakodnevno korisničko iskustvo učiniti još jednostavnijim i lakšim.

Samsungovi modeli Galaxy A3 (2017) i Galaxy A5 (2017) kombinacija su metalnog okvira i kaljenog stakla i dolaze u četiri moderne boje, crnoj, zlatnoj, svijetlo plavoj i boji breskve.

Novost je i položaj kamere i glavne kontrolne tipke koje su u potpunom skladu sa ostatkom kućišta, što omogućava uređaju kompaktnost dizajna i jednostavnost korištenja.

Nova Galaxy A serija donosi poboljšane karakteristike kamere što za rezultat ima jarke i jasne slike čak i kad su snimljene uz loše osvjetljenje.

Pored toga, nova Galaxy A serija uređaja ima IP68 certifikat i otporna je na vodu i prašinu. Dodatna sigurnost je skener otiska prsta, a uz 256 GB proširive memorije možete sačuvati veliku količinu omiljenog sadržaja.

Uz A seriju dolazi i uz veoma popularna opcija Always On ekran koja pruža mogućnost da provjerite ključna obavještenja i kad je ekran „zaključan“.

Spojite li ove odlične Samsung telefone sa jednom od Moj Mix tarifa, uživaćete u neograničenim bonusima za razgovore, poruke, mobilni internet, a dodatni benefit je i mogućnost kupovine telefona na rate.

Ukoliko Samsung A3 (2017) spojite sa tarifom Moj Mix TOP, mjesečna rata će iznositi 9,88 KM (56,80 KM platićete jednokratno).

Ako se odlučite za Samsung A5 (2017) i spojite ga sa tarifom Moj Mix Premium, vaša mjesečna rata iznosiće 12,10 KM, a jednokratna uplata 69,60 KM.

 

 

 

m:tel – imate prijatelje!

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top