Dario apr 03, 2024 - 85 Views

Spektakl Mode, Ljepote i Mladosti Dolazi u Modriču: Izbor za Fotomodela Dobojske Regije Featured

Uzbudljiv događaj koji će obilježiti ljubitelje mode, ljepote i glamura stiže u Modriču!

U organizaciji renomiranog Fashion M-a, uz podršku Opštine Modriča, najavljen je prvi Izbor za Fotomodela Dobojske regije. Ovaj nezaboravni spektakl održat će se u nedjelju, 07.04.2024. s početkom u 20 sati, obećavajući vrhunski doživljaj i priliku da se otkriju novi talenti modne scene.

Djevojke iz različitih gradova i opština imat će priliku da pokažu svoj šarm, eleganciju i samopouzdanje na trodnevnom Models campu, pripremajući se za veliki finalni nastup. Kroz intenzivne radionice koreografije, zdravog života, javnog nastupa te pravilnog držanja i hoda, sudionice će dobiti sve potrebne vještine za ovaj izazovni projekat.

Na samom finalnom događaju, djevojke će zablistati na pozornici tri puta, predstavljajući se u casual, poslovnoj i večernjoj kolekciji. Osim spektakularnih modnih prikaza, posjetitelji će moći uživati u bogatom kulturno-zabavnom programu koji obuhvata modne revije Top modela Fashion M-a, nastup Plesnog Kluba Princess iz Šamca, izvedbu Muzičkog društva "Isidora Bajić", te specijalni nastup Zvezde Granda, Jovane Milojević.

Za najuspješnije učesnice pripremljene su vrijedne nagrade, ali i prilika za plasman na Izbor za Fotomodela Republike Srpske, što dodatno podiže značaj ovog prestižnog događaja.

Projekat je podržan od strane Opštine Modriča te brojnih lokalnih i regionalnih partnera poput Butika Maja, Tiffany Modriča, Butika Amigos, Studija Gold, Modnog frizera Afrodita, Restorana Jović, Pops Modriča, Elite lounge, Zlatare Rubin, Cvjećare Ruža, Butika Stil Doboj i Art media Studija. Medijsku podršku pružaju Radio Modriča, Modriča live, Modriča info, Dobojski info, Doboj caffe i Derventa cafe.

Pozivamo sve zaljubljenike u modu i ljepotu da budu dio ovog nezaboravnog spektakla! Mjesta su ograničena, stoga obavezno rezervirajte svoje mjesto na broj 061-331-858. I zapamtite, večernje odijelo dodatno će upotpuniti Vaš doživljaj ovog glamuroznog događaja.

Budite spremni za nezaboravnu noć punu elegancije, stila i mladalačkog sjaja - pridružite nam se na Izboru za Fotomodela Dobojske Regije u Modriči!

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top