Dijana mar 02, 2017 - 3600 Views

Vaš sedmični miks informacija Featured

Informišite se o najaktuelnijim temama sa m:bloga - prijavite se za Newsletter

Za one koji još uvijek ne znaju, m:blog je online mjesto susreta svih onih koji žele da saznaju nešto više o tehnologiji, telefonima, tabletima, mobilnim aplikacijama i drugim sferama telekomunikacija i različitim zanimljivostima iz svijeta tehnologije. Pored toga m:blog je mjesto gdje se redovno možete informisati i o najaktuelnijim ponudama m:tel-a, zabavnim sadržajima iz Open IPTV ponude, društveno odgovornim akcijama kao i različitim korisnim savjetima.

Za sve vas koji volite da budete informisani i da informacije dolaze vama, a ne da ih vi tražite, preporučujemo i m:blog newsletter. Prijavljivanje je veoma jednostavno. Potrebno je samo da putem  HYPERLINK "http://www.mtel.ba/single-article/2156/Newsletter" m:tel  stranice upišete vašu e-mail adresu na koju želite da vam stiže Newsletter, a m:tel će vam obezbijediti sedmični kolaž najinteresantnijih i najnovijih informacija iz m:tel ponude, ali i zanimljivosti iz svijeta tehnologije i telekomunikacija, koje će svakog petka dolaziti na vašu e-mail adresu.

Budite redovan gost na stranicama  HYPERLINK "http://blog.mtel.ba/" blog.mtel.ba i prijavite se odmah za svoju sedmičnu dozu informacija.

 

m:tel – imate prijatelje!

 

 

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Popularni članci

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top