Marketing apr 03, 2018 - 284 Views

Igraj sa starijima od sebe - Korisni fudbalski savjeti VI Featured

U sklopu našeg serijala o fudbalu koji ostvarujemo u saradnji sa našim partnerom Školom fudbala "Ačko/Crvena zvezda" Doboj, danas ćemo vam predstaviti novu temu - Igraj sa starijima od sebe. Serijal je namijenjen onim koji žele igrati na najvišem (profesionalnom) nivou, počev od toga kako komunicirati na terenu, kako sačuvati loptu u svom posjedu, pa do toga kako prevariti protivničkog igrača prilikom dodavanja lopte (pas) i još mnoga toga. Ukoliko želite postati bolji fudbaler, onda će vam ovaj i naredni tekstovi biti itekako korisni. Nebitno je da li ste početnik ili neko ko igra na visokom nivou, sljedeći članak je namijenjen svim igračima.

Igraj sa starijima od sebe

Ukoliko želiš postati bolji igrač, pronađi gdje se igra dobar fudbal. Da bi postao sjajan igrač, moraš se više potruditi i ne postoji bolji način nego da igraš sa iskusnijima i mnogo boljima od sebe.

Ideja je u tome da od boljih i starijih pokupiš sve što možeš – sve trikove i finte koje su oni učili godinama. Ovo predstavlja jedan vid mentorstva koji će ti pomoći da poboljšaš svoju igru, i u početku čak nećeš ni primijetiti šta si sve pokupio od iskusnijih igrača.

Igrati sa mnogo iskusnijima od sebe predstavlja izazov, ali će ti pomoći da brzo napreduješ ako se trudiš – kako da odigraš pas, kada raditi dribling, a kada trčati.

Nije to samo igra sa iskusnijima od tebe, to je igra sa mnogo boljima od tebe – prečica do toga da ti postaneš odličan i kvalitetan igrač.

SF Acko dobojcaffe
Ukoliko želite da vaši mališani odrastaju zdravo, a ujedno vole fudbal, Škola fudbala Ačko/Crvena Zvezda je pravo mjesto za njih. Kontaktirajte ih putem sljedećeg linka LINK ili putem telefona na broj  065 345 923.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top