Marketing maj 16, 2018 - 826 Views

Uživajte gledajući Final 4 Evrolige na Sportklubu Featured

SKFajnal-for Evrolige će narednog vikenda, od 18. do 20. maja, biti održan u beogradskoj "Štark Areni", uz učešće aktuelnog šampiona Evrope Fenerbahčea, Žalgirisa, CSKA i Real Madrida. Prije nego što najbolji timovi "Starog kontinenta" izađu na parket na najboljoj sportskoj televiziji u regionu imaćete priliku da se upoznate i sa najsitnijim detaljima u vezi sa tim prestižnim takmičenjem.

Program posvećen Fajnal-foru počinje u srijedu u 20 časova, a zaključno sa konferencijom za medije i odjavnim javljanjem komentatora SK iz "Arene", završava se u nedjelju oko ponoći! Dakle, u pet dana ćete biti u prilici da pratite 100 sati uživo programa.

Pored centralnog studija, Sport Klub će imati svoje kutke u "Areni" i dvorani "Aleksandar Nikolić", gdje će biti održan završni turnir juniorske Evrolige uz učešće Crvene zvezde i Mega Bemaksa, kao i na aerodromu "Nikola Tesla", fan zoni na Kalemegdanu...

Prenosiće sve konferencije za medije, a u subotu uveče uživo SK će biti i na gala večeri u Palati Srbija gde će biti dodijeljene nagrade najboljima tokom ove sezone u Evroligi.

Naravno, novinari SK razgovaraće sa legendama evropske košarke i osvajačima Evrolige Dušanom Ivkovićem, Predragom Danilovićem, Božidarom Maljkovićem, Dejanom Tomaševićem, Dinom Rađom, Radosavom Nestorovićem, Žarkom Varajićem, Perom Antićem, Dankom Cvjetičaninom, Dušanom Kecmanom... Ali i Draženom Dalipagićem, Duškom Vujoševićem, Vladimirom Radmanovićem, Markom Milićem, Sonjom Petrović, Dejanom Savićem...

Saznaćete i interesantne šampionske priče iza kulisa i tajne koje dosad nisu ispričane, a ovo je, verujte, samo deo onoga što priprema Sportklub.

 

(Sportklub)

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top