Marketing maj 20, 2018 - 358 Views

Zapalio se autobus fudbalera "Crvene zvezde" Featured

Autobus fudbalera Crvene zvezde koji se kretao od stadiona "Rajko Mitić" do Hrama Svetog Save u Beogradu zapalio se kod Autokomande.

Fudbaleri su izašli iz autobusa koji je gorio između kružnog toka na Autokomandi i raskrsnice ka autoputu i Južnom bulevaru, a potvrđeno je da nema povređenih.

Troje vatrogasnih kola gasilo je Zvezdino vozilo, a u otvorenom turističkom autobusu u kojem su bili, tokom puta fudbaleri su sve vrijeme držali upaljene baklje.

Zvezdini fudbaleri su sa stadiona "Rajko Mitić", poslije utakmice sa Voždovcem, izašli u otvorenom autobusu i praćeni sa više hiljada navijača uputili se ka Hramu Svetog Save.

Navijači su izlazak autobusa sa parkinga stadiona ispratili pjesmom "Titulu da slavimo", a nekoliko fudbalera je upalilo pirotehniku.

Povorka je na putu do Hrama nekoliko puta zastajala, a tokom cijele rute su se palile baklje, što među navijačima, što među fudbalerima.

Proslava je prekinuta, a fudbaleri Crvene zvezde su sklonjeni sa tog mesta, dok je znatno manji dio navijača nastavio ka Hramu.

'Crvena zvezda' je titulom krunisala odličnu sezonu u kojoj je stigla do šesnaestine finala Lige Evropa.

Crveno-beli su u subotu primili pehare i potom pobijedili Voždovac sa 5:1, poslije čega je priređen veliki vatromet na stadionu "Rajko Mitić".

(agencije)

Tagged under

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top