Aleksandra dec 17, 2021 - 4311 Views

PYRAMID: Drevni Egipat donosi tri džekpota! Featured

PYRAMID: Drevni Egipat donosi tri džekpota!

Na Meridian kazinu očekuje te veoma zanimljiva igra- Pyramid. Zaigrajte ovu fantastičnu igru i otkrijte šta se nalazi u unutrašnjosti piramida, jer možda vas tamo čeka veliki dobitak.

Ovaj video slot na Meridian online kazinu ima pet rilova u tri reda i 15 isplatnih linija. Isplatne linije možete podešavati, tako da je igra pogodna za sve tipove igrača. Naravno, ukoliko želite veći dobitak, preporučujemo vam da igrate na svih 15 isplatnih linija.

Kada pričamo o simbolima ove igre, red je da pomenemo simbole koji se najčešće pojavljuju a to su klasični kartaški simboli od 10 do A. Ovo su naravno simboli najmanje vrijednosti. Zatim slijede čuveni egipatski krst, kao i još neki simboli koji su utemeljeni u mitologiji starog Egipta. Vidjećete određene insekte po rilovima, kao i simbol egipatske kraljice Kleopatre.

Jedino što je potrebno jeste da imaš registrovan meridianbet nalog, a ukoliko nemaš, uradi to sad, jer na poklon dobijaš 20 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE i 10 KM KAZINO BONUSA na Meridian Online Kazinu!

Osvojite 2000 puta više uz Pyramid!

Kleopatra je džoker simbol ove igre. Ona mijenja sve ostale simbole i pomaže im u formiranju dobitnih kombinacija. Jedini simbol kojeg ne može zamijeniti jeste scatter simbol. Takođe ona može formirati dobitnu kombinaciju sastavljenu od sopstvenih simbola. Pet njenih simbola u dobitnom nizu isplaćuje najveću moguću nagradu 2000 puta veću od vašeg uloga!

Besplatni spinovi su ključ za veliki dobitak!

Scatter simbol nosi na sebi logo egipatske piramide. Postoji nekoliko stvari koje su atipične za ovaj simbol. Prva od njih je da se pojavljuje samo na prva tri rila slijeva udesno tokom osnovne igre. Dva scatter simbola donijeće vam tri besplatna spina, dok će vam tri scatter simbola donijeti pet besplatnih spinova. Ukoliko se tokom funkcije besplatnih spinova na rilovima pojavi crni panter, on će aktivirati respin funkciju. Tokom ove funkcije mogu je pojaviti ljepljivi ili nagomilani džokeri po rilovima. Nagomilani džoker će popuniti dva cijela rila i oni će ostati zamrznuti, dok se preostala tri rila vrte tokom ove funkcije. Džokeri zaista doprinose dobicima tokom ove funkcije i pružaju mnogo više dobitnih kombinacija nego što se očekuje.

Još jedna dodatna funkcija ovog slota je i funkcija kockanja. Kockanje vam donosi duplo veći dobitak ukoliko imate sreće! Sve što treba da uradite da biste duplirali vač dobitak jeste da pogodite koje boje će biti sljedeća izvučena karta iz špila, crne ili crvene. Možete kockati nekoliko puta za redom.

Tu nije kraj sa specijalnim funkcijama. Ova igra nudi vam i tri džekpota: zlatni, platinasti i dijamantski! Upravo ste pročitali još tri dobra razloga da isprobate ovu igru.

Zavirite u egipatske piramide, jer zabava je zagarantovana! Pyramid – spojite zabavu, tradiciju i dobru zaradu!

MERIDIAN – LIJEPA STRANA ŽIVOTA!

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top