Dario jun 14, 2018 - 1339 Views

DESET SAVJETA ZA IDEALNO LJETOVANJE U BUDVI Featured

1 Taxi

Mnoge reklamacije se najviše odnose na Taksi vozila. Da se to ne desi upravo vama, obratite pažnju na registarske tablice legalnih taksista počinju sa (BD TX). Obratite pažnju na call centar koji je ispisan na automobilima udruženja. Obično su to 5 cifara koji su istaknuti i pozivom na taj broj bi trebali da dobijete dispečera željenog udruženje. Odlična ponuda na sledećem linku!

2. Prevoz od aerodroma

Nakon sto rezervisete let do Aerodroma Tivat ili Golubovci, nemojte očekivati da postoji autobuska liniija koja vodi do metropole turizma. Nemojte da vam bude teško da rezervišete transfer po ugovorenoj cijeni, nego da Vam se desi neki divlji taksi.Odlična ponuda na sledećem linku!

3. Ležaljke na plazi

Na teriotoriji Budvanske rivijere postoje 84 kupališta koji su dati u zakupu od strane JP Morsko dobro. Na teritoriji istih, možete da vidite cjenovnik iznamljivanja plaznog mobilijara. Ukoliko želite da se sunčate baš na toj plaži, a ne volite odmor na plastičnim ležaljkama, slobodno možete da raširite vaš peškir, jer svi zakupci su dužni da ostave 50% slobodne teritorije koja nije pokrivena ležaljkama.Odlična ponuda na sledećem linku!

4. Privatni smještaj – udaljenost od mora

 

Na brojne oglase i sajtove možete vidjeti veliku ponudu privatnog smještaja na teritoriji Budvanske rivijere. Oglašivači imaju opciju da stave cifru izraženu u metre, koliko je udaljen smještaj od plaže. Provjerite da li je u pitanju vazdušna linija, jer smo imali žalbi da su gosti zaista bili na 200 m od mora, ali da bi došli do plaže su morali da prepješače skoro dva kilometra. Provjerite na Google mapi, imate sve informacije, nadmorsku visinu, kao i sami put do plaže. Odlična ponuda na sledećem linku!

5. Parking

Jedan od najvećih problema u Budvi je naći parking mjesto. Ukoliko ne želite da stojite u gužvi satima kako bi došli do parking mjesta koji je u okolini Starog grada, a da za to platite parking po abnormalno visokoj cijeni. Gotovo uvjek možete naći besplatan javni parking, a do centra imate 5 minuta hoda. Postoje dva javna parking prostora: Javni parking u području srednje škole “Danilo Kiš” i drugi iza tržnice i doma zdravlja u Budvi. Oba parking prostora imaju dovoljno veliku površinu da uvjek možete naći parking prostor, koji nije zanimljiv ozloglašenom “Pauku”.Odlična ponuda na sledećem linku!

6. Za volanom u alkoholnom stanju

Ukoliko budete ipak istrajni da se parkirate u strogom centru i odete u noćni provod, pored cijene parkinga koju ćete platiti ocekuje vas kazna od 300 - 2000 Eura ukoliko ste popili koju više. (+0,3% Alc).Odlična ponuda na sledećem linku!

7. Noćna galama i muzika

Nocni zivot budva diskoteke

Oni turisti koji ne dolaze prvi put u Budvi, znaju da sve što su blizi moru , imaće problem sa spavanjem. Klubovi na otvorenom rade do 01.00 čas iza ponoći. Ukoliko želite miran odmor i svježiji mediteranski vazduh, potražite smještaj na Prijevoru, Lastvi, Bečićima, Svetom Stefanu.Odlična ponuda na sledećem linku!

8. Saobraćaj

Ukoliko ste smješteni u Lastvi, a planirate da se vozilom uputite ka centru Budve, imajte u vidu da se oko 19 časova svi vraćaju sa plaže Jaz, Trsteno i Ploče. Zastoji traju i po nekoliko časova, pa vam preporučujemo alternativni put preko Topliskog puta.

Ukoliko ste smješteni u Bečićima, Svetom Stefanu ili Petrovcu, a zaputili ste se ka Budvi, između 19:30h i 22:30h očekuju vas kilometarske kolone automobila, pa pokušavajte da izbjegnete taj termin.Odlična ponuda na sledećem linku!

9. Dileri na ulicama

Na samom ulasku u Budvi, na kružnom toku, Bečićima, autobuskoj stanici, moći ćete da primjetite ljude koji u rukama drže listiće(sobe apartmani), presretaju turiste na sve moguće načine. To nisu vlasnici odnosno ugostitelji smještaja. Nakon pola sata do sat što će vas provesti na nekoliko smještajnih jedinica na najvećoj vrućini, dovešće vas na svršen čin, pa ćete pristati na bilo koji smještaj i po bilo kojoj cijeni samo da prestanete da tražite dalje. Nakon što se smjestite u takvom smještaju, niste upoznati sa kućnim redom, vaša privatnost može biti ugrožena.Odlična ponuda na sledećem linku!

10. Pitajte koliko košta?

Postoje nekoliko lokala gdje kafu možete popiti cak i za 3 Eura, dok u susjednom lokalu, isti užitak možete imati za 1 euro. Obratite pažnju na cjenovnik. Kada ste u klubu ili diskoteci, tražite račun. Provjerite isti jer vam se moze desiti da je na istom računu nekoliko gostiju platilo prije vas. Na taj način ćete proći sigurno jeftinije, pa time ni vi ni ugostitelj nećete biti potkradani.Odlična ponuda na sledećem linku!

Tagged under

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top