Marketing jan 29, 2019 - 441 Views

Zavirite u najbolji hotel svijeta za 2019. Featured

Internet je pun informacija o svim hotelima svijeta, kao i top deset lista najboljih u svakoj kategoriji. TripAdvisor je upravo predstavio dobitnike njihovih "Travelers’ Choice" nagrada.

Na ovoj listi se nalazi sve što je najbolje u svijetu putovanja, uključujući destinacije, restorane i hotele.

Ove godine, na samom vrhu liste najboljih hotela našao se "Hotel Tulemar" u Kostariki, koji je proglašen za najbolje odmaralište na svijetu.

Resort je ispunjen brojnim unikatnim elementima, uključujući pristup privatnoj plaži i blizinu centru za rehabilitaciju lenjivaca. Prema podacima na sajtu, svaki bungalov koji se iznajmljuje može primiti do četiri osobe, što znači da su oni idealni za male porodice.

Ukoliko ne želite odmor u privatnom bungalovu, na raspolaganju su vam i vile, pri čemu su dvospratne savršene za parove ili solo putnike. Na teritoriji ovog odmarališta postoje tri "Bamboo" vile koje sadrže privatni bazen, dva kišna tuša i nude pogled na džunglu i okean.

SolAngelo je najveća vila ovog odmarališta, pa nudi dovoljno mjesta za do četrnaest putnika, a ona će biti otvorena od 23. marta ove godine. Vila će sadržati privatni bazen, platformu za jogu, lift i pogled na džunglu.

Ako pak dolazite sa grupom prijatelja ili više porodica, PazAmore vila je idealna za vaš odmor, a smještena je u sred bujnog zelenog okruženja. Zahvaljujući svojoj betonskoj konstrukciji, ova vila je najmodernija od svih koje su u ponudi, a takođe nudi pristup privatnom bazenu i prostoru za opuštanje na otvorenom.

Mirazul vila se opisuje kao umjetničko djelo, a nudi četiri povezana apartmana sa predivnim pogledom na prirodu, dok tri odvojena apartmana sačinjavaju vilu Casa de Frutas, koja je omiljena među poznatim ličnostima.

Za razliku od brojnih drugih destinacija svijeta, Tulemar posjeduje privatnu plažu koja je odmah pored prašume, a nudi vam ležaljke ukoliko želite da se opuštate na obali. Za one koji su skloni aktivnijem odmoru, ovaj hotel nudi opcije kajaka i boogie board, a hotel posjeduje i bazene smještene u džungli, vjerovatno ćete se radije odlučiti za njih. Jedan od bazena dozvoljava pristup samo punoljetnim osobama.

(Luxlife)

Tagged under

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top