Dario jan 15, 2020 - 151 Views

Kako Booking.com funkcioniše za vlasnike smeštajnih objekata? Featured

Želite da postanete partner kompanije Booking.com i da se vaš hotel, objekat ili smeštaj za odmor nađe među skoro 29 miliona objekata koji se već nude preko naše platforme? Odlično! Evo kako funkcioniše poslovni model kompanije Booking.com:

Booking.com BV („Booking.com”) pruža usluge onlajn rezervisanja. Mi smo posrednik (agent) između gostiju koji žele da rezervišu smeštaj i vašeg hotela, objekta ili privremenog smeštaja/smeštaja za odmor. Ova vrsta poslovanja se naziva i „agencijski model“.

Važno je da zapamtite da se ugovor sklapa direktno između vas i gosta. Za razliku od ostalih veb sajtova koji se bave rezervisanjem smeštaja, Booking.com nije ugovorna strana u transakciji između vašeg objekta i gosta. Na taj način zadržavate potpunu kontrolu nad svojim cenama i raspoloživošću i možete da pružite gostima veću transparentnost što se tiče vaših kućnih pravila, uslova i ukupne ponude.

Gost vam plaća iznos rezervacije nakon boravka ili ranije, ukoliko je u pitanju rezervacija bez mogućnosti povraćaja novca. Sa kompanijom Booking.com imate ugovor o korišćenju onlajn platforme za rezervisanje i plaćate unapred određen iznos provizije na sve potvrđene boravke, rezervacije bez mogućnosti povraćaja novca i rezervacije sa mogućnošću delimičnog povraćaja novca koje su napravljene putem naše platforme. Svakog meseca dobijate fakturu sa iznosom provizije koju treba da platite.

Ne dodajemo ništa na vašu cenu. Za razliku od ostalih platformi koje gostima naplaćuju dodatne naknade, cene koje postavite su cene koje prikazujemo na Booking.com veb sajtu. Vi samo plaćate ako vam mi donesemo zaradu – nema dodatnih troškova za registrovanje ili postavljanje vašeg objekta na naš veb sajt.

Napomena: kada gost rezerviše putem Booking.com platforme, rezervacija je automatski potvrđena. To znači da u načelu nije moguće odbiti rezervaciju osim u određenim situacijama.

Saznajte sve o prednostima saradnje sa nama..

Tagged under

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top