Dario avg 23, 2020 - 100 Views

"Banja Vrućica" idealna destinacija za sve generacije Featured

TESLIĆ - Da jedan turistički kompleks može da bude idealna destinacija za sve generacije dokaz je Zdravstveno-turistički centar (ZTC) "Banja Vrućica".

 

Ovog ljeta u ovom ZTC odmaraju i mladi i porodice s djecom, ali isto tako i starija generacija gostiju koji koriste zdravstvenu rehabilitaciju.

Bosiljka Vasić iz Doboja sa mužem Perom još prošle godine rezervisala je smještaj u hotelu "Posavina".

"Meni stvarno pomaže ova banja i jako sam zadovoljna. Svi su nam dobri, svi nas služe, imamo izvrsnu hranu, a vazduh je čist. Planiramo da dolazimo u 'Banju Vrućicu' dok god smo živi", kaže Bosiljka.

Njen suprug Pero Todorović ističe da su terapije veoma dobre i da umnogome koriste poboljšanju kvaliteta života u poznijim godinama.

"Da zaista nismo zadovoljni ne bismo dolazili, naročito u vrijeme epidemije virusa korona", istakao je Pero.

S druge strane, veliki je broj porodica s djecom koje ovo ljeto provode u "Banji Vrućici".

Porodica Pajić iz Čelinca gosti "Banje Vrućice" već četvrti put

Porodica Pajić iz Čelinca boravi u hotelu "Kardial" sa troje djece i dvije bake. Kažu da uopšte nisu ni razmišljali da ove godine putuju na more. Izbor je odmah pao na "Banju Vrućicu" i hotel "Kardial".

"Već četvrti put boravimo ovdje. Ovog puta smo tu na bazi paketa 'Porodični odmor' i sve prolazi odlično. Blizu je, nema dugih putovanja sa malom djecom, nema prelaska granica i čekanja, tako da je 'Banja Vrućica' idealno rješenje", pojasnio je Veselin Pajić.

Njegova supruga Jelena kaže da su bazeni omiljeni djeci, ali da je i wellness ponuda sjajna. Zato su poveli i obje bake da i one odmore s njima.

"Cijene su ove godine veoma povoljne, naročito uz turističke vaučere", naglasila je Jelena.

Dakle, i za mlade ljude "Banja Vrućica" je isto tako pravi odabir. Kako ističu Biljana Batar i Alen Bulatović iz Banjaluke, uspjeli su da istinski odmore i uživaju u spa centru.

"Prezadovoljni smo zaista i uslugom i prirodom i spa centrom", rekao je Alen.

Biljana kaže da su prvobitno planirali da posjete Austriju, ali da su zbog ove situacije odustali od tih planova i posjetili hotel "Kardial", te da nisu pogriješili.

"Bazen je sjajan, kao i hrana i priroda", zaključuje Biljana.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top